31.9 C
Athens
Παρασκευή, 21 Ιουνίου, 2024

Στα πρόθυρα μεγάλων οικονομικών προβλημάτων ο Χάρι και η Μέγκαν

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ, εγκατέλειψαν τη βασιλική οικογένεια το 2020 και μετακόμισαν στην Αμερική όπου προσπάθησαν να δημιουργήσουν μια νέα ζωή για την οικογένειά τους, όντας οικονομικά ανεξάρτητοι.

Και ενώ οι Σάσεξ έχουν μερικά πρότζεκτ – όπως το σόου του Δούκα για το πόλο και το σόου μαγειρικής της Δούκισσας – στην πρώιμη παραγωγή, βασιλικός εμπειρογνώμονας αποκαλύπτει τώρα πως το ζευγάρι θα μπορούμε να αντιμετωπίσει σοβαρά οικονομικά προβλήματα εάν η συμφωνία τους με τον γίγαντα του streaming, που πρόκειται να λήξει σε λίγους μήνες, δεν ανανεωθεί.

Συγκεκριμένα, ο ειδικός σε βασιλικά θέματα, Richard Fitzwilliams, μιλώντας στη Mirror αναφέρθηκε στη συμφωνία του ζευγαριού με το Netflix, αποκαλύπτοντας πως μια από τις πιο προσοδοφόρες συμφωνίες τους κινδυνεύει να μην ανανεωθεί.

«Εργάζονται σε νέα προγράμματα για το Netflix και η Μέγκαν Μαρκλ κυκλοφόρησε το lifestyle blog της. Έχασαν το Spotify, και κατά περίεργο τρόπο η Lemonada Media, στην οποία έχει ενταχθεί η Μέγκαν Μαρκλ, φέρεται να βάζει στον πάγο τα podcast της μέχρι τον επόμενο χρόνο» σημειώνει ο Richard Fitzwilliams.

Επισημαίνει ότι από τότε που ξεκίνησε το συμβόλαιό τους με το Netflix το ζευγάρι δεν έχει κάνει σχεδόν τίποτα για αυτό. Και από τη στιγμή που δεν παράγει πλέον τη σειρά The Crown μπορεί να υπάρχει λιγότερο ενδιαφέρον για τους Σάσεξ.

«Αν χάσουν αυτό το συμβόλαιο με την Archewell, το επιχειρηματικό και φιλανθρωπικό τους ίδρυμα, έχοντας τόσο λίγους δωρητές, μπορεί κάλλιστα να αντιμετωπίσουν οικονομικά προβλήματα.

Δεδομένου ότι οι αποκαλύψεις τους για τη βασιλική ζωή τους έχουν αποφέρει πολλά χρήματα, πολύ λίγα πράγματα τους αποφέρουν χρήματα. Η βασιλική οικογένεια ελπίζει καλύτερα το απρόβλεπτο και αδίστακτα φιλόδοξο ζευγάρι να παραμείνει στο Netflix».

Αυτά έρχονται καθώς η επιστροφή της Μέγκαν Μαρκλ στα podcast αναβλήθηκε για το 2025, αφού υποστηρίχτηκε ότι η Lemonada Media θα έβαζε στον πάγο την επανεκκίνηση του podcast της Archetypes ώστε να μην επισκιαστεί από την επερχόμενη σειρά της δούκισσας στο Netflix, η οποία έχει ξεκινήσει ήδη τα γυρίσματα.

Η Lemonada Media, σύμφωνα με τον Richard Eden, ανησυχεί ότι μπορεί να υπάρξουν συγκρούσεις προγραμματισμού μεταξύ της κυκλοφορίας του podcast και της νέας σειράς της Μέγκαν Μαρκλ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό