20.2 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

«Στα νεανικά μου χρόνια ψήφισα ΠΑΣΟΚ – Με έπεισαν τα μάτια του Αλέξη Τσίπρα»

Ειδήσεις Ελλάδα

«Είμαι ισορροπημένη, είμαι καλά, έχω έναν άνθρωπο που με στηρίζει» είπε η βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ αναφερόμενη στα προσωπικά της

Για την προσέγγισή της με τον ΣΥΡΙΖΑ, τι ψήφιζε στα νεανικά της χρόνια, αλλά και τις συνομιλίες με τον Αλέξη Τσίπρα μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό» η Ράνια Θρασκιά, η οποία εξελέγη στην Α’ Θεσσαλονίκης με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως είπε αρχικά «δεν ήμουν ποτέ κομματοποιημένη. Με προσέγγισαν άνθρωποι από τον ΣΥΡΙΖΑ και μετά έκανα συζήτηση με τον Αλέξη Τσίπρα του Αγίου Γεωργίου και πολύ σύντομα, δηλαδή μετά από λίγη ώρα, αποδέχθηκα την πρόσκληση. Ανήκα πάντα στην Κεντροαριστερά». Ερωτώμενη τι ψήφιζε παλιότερα, η πρώην παρουσιάστρια, απάντησε: «Είχα ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ, είχα ψηφίσει ΠΑΣΟΚ στα νεανικά μου χρόνια». Στο αστείο για τα πράσινά της ρούχα, η ίδια σημείωσε: «Είμαστε υπεράνω χρωμάτων. Δεν κάνει το χρώμα το κόμμα. Είναι οι αρχές του, οι αξίες του, οι αλήθειες του, το πρόγραμμά του, όλα όσα έχει ο ΣΥΡΙΖΑ».

Σε ό,τι αφορά την πρώτη της επαφή με τον Αλέξη Τσίπρα, σημείωσε: «Καμία αρνητική εντύπωση -και το λέω με το χέρι στην καρδιά- και πήγα επιφυλακτικά, γιατί όταν σου γίνεται μια τέτοια πρόταση, τα ζυγίζεις πολύ καλά, γιατί δεν θα έμπαινα για πλάκα στην πολιτική. Όμως η προσέγγιση, οι συζητήσεις και ειδικά η συζήτηση με τον Αλέξη Τσίπρα με έπεισαν. Κοιτώντας τον στα μάτια, με έπεισαν για την αλήθεια που ούτως ή άλλως πίστευα ότι πρεσβεύει. Ο καθαρός του λόγος, η ευθύτητα, οι ξεκάθαρες αρχές, αυτό που είναι ο ίδιος και που πρεσβεύει και ως κόμμα. Θέλω να πω δεν είναι άλλος ο Αλέξης Τσίπρας και άλλος ο ΣΥΡΙΖΑ».

Ερωτηθείσα για την προσωπική της ζωή είπε, ότι βρίσκεται σε μια σχέση, που την κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. «Είμαι ισορροπημένη, είμαι καλά, έχω έναν άνθρωπο που με στηρίζει. Κρατάω την προσωπική μου ζωή μακριά από τα φώτα. Υπάρχει ένας άνθρωπος υποστηρικτικός, βοηθητικός, φροντιστικός και είναι πολύ σημαντικό κι αυτό», είπε χαρακτηριστικά.

Για το ενδεχόμενο ενός γάμου, η Ράνια Θρασκια απάντησε: «Δεν με απασχολεί ο γάμος. Δεν γνωρίζω ακόμη αν θα ξαναέκανα, αλλά είμαι ανοιχτή σε κάθε χαρά στη ζωή. Ενώ έχω πονέσει πολύ, συνεχίζω να είμαι αισιόδοξη, να δουλεύω πολύ με τον εαυτό μου. Έχω πονέσει πολύ στην προσωπική μου ζωή, αυτή είναι η αλήθεια. Τίποτα δεν είναι εύκολο».

«Οι χωρισμοί φυσικά πονάνε. Είναι μια πολύ βαριά διαδικασία, έχει πένθος από πίσω. Αλλά όσο είναι καλά τα παιδιά μου, όσο μπορώ και αναπνέω και είμαι καλά, έχω αποφασίσει ότι θα κάνω τα αδύνατα δυνατά. Έχω πέσει και έχω κλάψει τόσο πολύ που δεν μπορεί να αποτυπωθεί. Την ίδια στιγμή έχω γελάσει και έχω σηκωθεί άλλο τόσο» κατέληξε η βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό