21.1 C
Athens
Κυριακή, 6 Οκτωβρίου, 2024

Στα νέα επαγγελματικά βήματα της Κριστιάνας Μπέτα, η Νατάσσα είναι πάντα «εκεί» για εκείνη

Ειδήσεις Ελλάδα

Ή είσαι καλλιτέχνης ή δεν είσαι και η 29χρονη εξελίσσεται συνεχώς. Πώς συνδύασε το ταλέντο με την ομορφιά και τη μόδα; 

Μπορεί να μην ασχολήθηκε με το τραγούδι, όμως η Κριστιάνα Μπέτα έχει βρει τον δικό της τρόπο έκφρασης και έχει καταφέρει να μπει στον χώρο της ζωγραφικής. Έχει κληρονομήσει το καλλιτεχνικό DNA της μητέρας της και έχει κάνει το όνειρό της πραγματικότητα, προωθώντας τα έργα του artistic brand της σε διάσημες galleries.

Αν και αρκετά νέα ακόμα, έχει ήδη διοργανώσει τρεις εκθέσεις ζωγραφικής, αποσπώντας ιδιαίτερα θετικές κριτικές για τα έργα της.

«Στη ζωγραφική εμπνέομαι από τα πάντα, από την οικογένειά μου, από ανθρώπους, από τη μουσική. Είμαι καλλιτέχνης στην ψυχή και δικηγόρος σε πολλά άλλα κομμάτια της προσωπικότητάς μου. Πάντα ζωγράφιζα, επαγγελματικά το κάνω δύο χρόνια. Είμαι ευγνώμων για τη φιλοξενία από τη δημοτική πινακοθήκη της Μυκόνου», έχει δηλώσει η ίδια.

Η Κριστιάνα Μπέτα δημιουργεί και η Νατάσα Θεοδωρίδου ποζάρει στο πλάι της

Η Κριστιάνα είναι μόλις 29 ετών και παρότι έχει πτυχίο στη Νομική, δεν εξασκεί το επάγγελμα, έχοντας επιλέξει τα τελευταία χρόνια τον δρόμο της ζωγραφικής.

Έχει το δικό της site, ενώ πρόσφατα έχει κάνει νέα συνεργασία με ένα brand luxury χαλιών των οποίων το σχέδιο ήταν δική της δημιουργία.

Στο νέο βίντεο που δημοσίευσε η γνωστή τραγουδίστρια, Νατάσα Θεοδωρίδου, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η ίδια και η κόρη της περπατούν στιλάτες με τις δημιουργίες της Χριστιάνας και μαγνητίζουν τον φακό.

https://www.instagram.com/reel/C990rRioymg/

Οι δυο τους μάλιστα φαίνεται να αγαπούν να τραβούν και να δημοσιεύουν βίντεό τους στα social media, πάντα χαμογελαστές και στιλάτες.

Νατάσα Θεοδωρίδου: Οι ευχές στη Χριστιάνα, το κοινό με τις δύο της κόρες και ένα ψέμα

https://www.instagram.com/reel/Cv-VuMfItRx/

Και μπορεί να μην είναι, αλλά η Κριστιάνα Μπέτα ποζάρει σαν μοντέλο σε όλες τις φωτογραφίες που ανεβάζει στους λογαριασμούς της με τις δημιουργίες της. Η ίδια φτιάχνει το σχέδιο, το οποίο κοσμεί τσαντές και πολλά ακόμη αξεσουάρ.

Η Χριστιάνα Μπέτα με τις δημιουργίες της

: Instagram

: Instagram

: Instagram

: Instagram

Η νεαρή ζωγράφος έχει ιδιαίτερα καλή σχέση όχι μόνο με τη μητέρα της, αλλά και τον πατέρα της, Τάκη Μπέτα, με τον οποίο έχουν ποζάρει πολλές φορές μαζί και ο οποίος επίσης στηρίζει τις επιλογές και τις καλλιτεχνικές της δημιουργίες.

«Είμαι πολύ ευτυχισμένη και για τους δυο γονείς μου, για τη σχέση τους. Δεν θα με πείραζε να παντρευόταν ξανά η μαμά μου. Ο μπαμπάς μου παντρεύτηκε πέρυσι το καλοκαίρι. Εννοείται ότι ακούω Νατάσα Θεοδωρίδου όταν ζωγραφίζω!», έχει προσθέσει στο παρελθόν η νεαρή ζωγράφος.

: NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ

: NDPPHOTO / NDP PHOTO

: NDPPHOTO / NDP PHOTO



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό