32.2 C
Athens
Σάββατο, 22 Ιουνίου, 2024

Στα λευκά και στα κιτρινόμαυρα βάφτηκε το Λονδίνο από οπαδούς Ρεάλ και Ντόρτμουντ

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Ρεάλ Μαδρίτης αντιμετωπίζει την Μπορούσια Ντόρτμουντ στον τελικό του Champions League το βράδυ του Σαββάτου (01/06, 22:00), με την ομάδα του Κάρλο Αντσελότι να αναζητά το 2ο τρόπαιο τα τελευταία τρία χρόνια και το 15ο συνολικά. Οι Μαδριλένοι έχουν τον πρώτο λόγο σε κάθε πιθανή κατηγορία που μπορείς να το εξετάσεις και οι Βεστφαλοί χρειάζονται ένα μικρό… θαύμα.

Η μάχη της κερκίδας, όμως, αναμένεται να είναι πολύ πιο ισορροπημένη, με τους οπαδούς και των δύο ομάδων να έχουν δώσει τα δικά τους χρώματα στο Λονδίνο, με τον τελικό να φιλοξενείται στο «Γουέμπλεϊ». Οι φίλαθλοι της Ντόρτμουντ έχουν ήδη κατακλύσει την πόλη, έχοντας μεταφέρει και… διώροφα πούλμαν με τα χρώματα και το όνομα του «Yellow Wall», ενώ τραγουδούν το «You’ll Never Walk Alone» στους δρόμους της Αγγλίας.

Εντυπωσιακές είναι οι εικόνες και από το σημείο συνάντησης των φίλων της Ρεάλ Μαδρίτης, οι οποίοι δημιούργησαν μία «λαοθάλασσα». Η «Βασίλισσα» δεν έχει χάσει σε τελικό Champions League για περισσότερα από 40 χρόνια και θεωρείται το ακλόνητο φαβορί για την κατάκτηση του 15ου ευρωπαϊκού της.

Παράλληλα, «εκλεκτός» καλεσμένος της Ντόρτμουντ στον τελικό θα είναι ο Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος έχει λάβει πρόσκληση από την ομάδα ώστε να δώσει το «παρών» στο γήπεδο. Υπενθυμίζεται πως οι Βεστφαλοί με τον Γερμανό πρώην προπονητή της Λίβερπουλ στον πάγκο είχαν πάει στον τελευταίο τελικό πριν από 11 χρόνια και μάλιστα ξανά στο «Γουέμπλεϊ», όταν η Μπάγερν Μονάχου την νίκησε με 2-1.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό