16.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Στα ημιτελικά του Challenge Cup ο Παναθηναϊκός

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Παναθηναϊκός προκρίθηκε στα ημιτελικά του Challenge Cup, για δεύτερη συνεχή χρονιά, μετά τη δραματική πρόκριση επί της ολλανδικής Οριόν.

Το «τριφύλλι» είχε νικήσει στην Ολλανδία με 3-1 πριν από δύο εβδομάδες, αλλά σήμερα οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν και επικράτησαν με 3-0 σετ στέλνοντας την πρόκριση στο «χρυσό» σετ, που τους έδωσε τελικά και την πρόκριση .

Ο Παναθηναϊκός δεν βρέθηκε στη καλύτερη ημέρα απόδοσης, σε αντίθεση με τους Ολλανδούς. Αντίπαλός του στους «τέσσερις» θα είναι η νικήτρια ομάδα από το ζευγάρι Στεάουα Βουκουρεστίου – Ολυμπιακός, με τους ερυθρόλευκους να έχουν το προβάδισμα μετά τη νίκη τους με 3-1 στο κλειστό του Ρέντη.

Στο «χρυσό σετ» ο Παναθηναϊκός με συνεχή μπλοκ μετέτρεψε το 3-2 σε 6-2 για να φτάσει στο 10-4. Οι Ολλανδοί πλησίασαν έως τους τρεις πόντους (13-10) και σε 14-12 (λάθος Ρανγκέλ), αλλά το χαμένο σερβίς του ΜακΚλάσκι έδωσε τέλος στο θρίλερ.

«Διανύουμε μια πολύ δύσκολη περίοδο με συνεχόμενους αγώνες που κρίνουν τίτλους και στόχους. Είχαμε τον Ερνάντες με πρόβλημα τραυματισμού από το ματς με τον Μίλωνα ωστόσο όλοι οι αγώνες για εμάς αυτή την περίοδο είναι καθοριστικοί και σίγουρα χρειάζονται οι πάντες», σχολίασε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Ανδρεόπουλος.

«Ξέραμε πολύ καλά ότι ο αντίπαλος δεν θα έρθει εδώ να παραδοθεί ωστόσο σίγουρα έπαιξε πολύ παραπάνω θεωρώ και ήταν πολύ δυνατός. Καταφέραμε και είχαμε καθαρό μυαλό και πλήρη συγκέντρωση στο καθοριστικό χρυσό σετ και πήραμε μια σπουδαία πρόκριση».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό