24.5 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Σταύρος Πήλιος στο flash.gr: «Ψάξαμε αντίδραση μετά την Νόα – Θα συνεχίσουμε δυνατά» [vid]

Ειδήσεις Ελλάδα

Η ΑΕΚ με… ρεσιτάλ πίεσης, νίκησε τον ΟΦΗ με 3-0 στην πρεμιέρα της Super League 1. Οι παίκτες του Ματίας Αλμέιδα, «έβγαλαν» αντίδραση μετά τον αποκλεισμό-σοκ από την Νόα στο Conference League και έδειξαν πως είναι έτοιμοι να παλέψουν για το πρωτάθλημα και το κύπελλο. Ένας από τους πολυτιμότερους το βράδυ της Κυριακής (18/8) για την Ένωση, ήταν ο Σταύρος Πήλιος, ο οποίος πήρε και το βραβείο του MVP, αφού πέτυχε γκολ και ασίστ.

Ο Έλληνας αριστερός μπακ, μίλησε στο flash.gr και στον Δημήτρη Δράκο για την αναμέτρηση με τους Κρητικούς, για την αντίδραση που ήθελαν να βγάλουν οι «κιτρινόμαυροι» απέναντι στον ΟΦΗ, αλλά και για τον στόχο του νταμπλ, όπως την σεζόν 2022/23. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σταύρου Πήλιου

Για το γκολ και την ασίστ που πέτυχε απέναντι στον ΟΦΗ: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για το γκολ, για την ασίστ, αλλά και για την συνολική εμφάνιση της ομάδας. Εγώ προσωπικά, ό,τι ευκαιρία μου δίνεται από τον προπονητή θα την εκμεταλλεύομαι». 

Για την αναμέτρηση με την Νόα: «Πιστεύω και με την Νόα, αλλά και με την Ίντερ Εσκάλδες είχαμε ατυχία. Βγάλαμε αντίδραση στον επαναληπτικό, αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο και δεν μπορούμε να μείνουμε στον αποκλεισμό μας. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά. Το πιο σημαντικό είναι η αντίδραση που βγάλαμε, η οποία δεν θα σταματήσει εδώ».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό