20.2 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Σταυροπούλου- Γεωργούλης: Το δίδυμο «Σωτήρης- Στελλα» θυμούνται στιγμές από το «Είσαι το ταίρι μου»!

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Αλέξης Γεωργούλης και η Βίκυ Σταυροπούλου παραχώρησαν συνέντευξη  και υπήρξαν άκρως αποκαλυπτικοί σχετικά με τη σειρά “Είσαι το ταίρι μου”, αλλά και από στιγμές που τους είχαν μείνει αξέχαστες. 

Πρόκειται για μια από τις πιο αγαπημένες κωμικές σειρές, που το τηλεοπτικό κοινό έχει αγαπήσει πολύ και μέχρι και σήμερα είναι μια από τις πιο λατρεμένες σειρές.

Η Βίκυ Σταυροπούλου και ο Αλέξης Γεωργούλης παραχώρησαν από κοινού τηλεοπτική συνέντευξη και μίλησαν για όλες εκείνες τις στιγμές που τους έχουν μείνει αξέχαστες από τη συγκεκριμένη σειρά, που τους ένωσε με μια ιδιαίτερη φιλική σχέση, που είναι ζωντανή μέχρι και σήμερα.

«Εάν δεν ήσουν εσύ δεν θα είχα πάρει αυτή την πορεία, ήμουν ταμένος ότι θα γίνω πολίτικος μηχανικός… Ήμασταν ψαρωμένοι στα πρώτα γυρίσματα και το σκάσαμε με τη μηχανή για το διπλανό χωριό, προσποιούμενη ότι πονάει η κοιλία μου», αποκάλυψε η Βίκυ Σταυροπούλου. «Ρώτησα τον Αλέξη πως να καθίσω στην μηχανή και μου απάντησε ότι δεν πρέπει να κάνω τίποτα, μονό να τον αγαπάω. Σε απόδραση από τα γυρίσματα για μπάνιο έκανα την άνετη και ο Αλέξης μου λέει: “τι; θα βάλουμε μαγιό;”».

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό