22.9 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Σταυροί, καρδιές, πέρλες, φιόγκοι, θαλασσινά και φόρμες γλυπτών

Ειδήσεις Ελλάδα

Το πιο απλό ντύσιμο αναβαθμίζεται με ιδιαίτερα κοσμήματα για super stylish εμφανίσεις στα ελληνικά νησιά και όχι μόνο. Μιλάμε για “έυκολα” κομμάτια που φοριούνται all day long. 

Μια ματιά στην ευρύτερη διεθνή αγορά μας οδηγεί να εντοπίσουμε τα κυρίαρχα μοτίβα σε κολιέ και σκουλαρίκια. Μπικίνι, σορτσάκια, φορέματα στολίζονται με trendy λαμπερά στοιχεία χρίζοντάς μας summer queens.

Kαταρχήν το σχήμα «δάκρυ» που ξεκίνησε από τον οίκο Bottega Veneta συνεχίζει να κυκλοφορεί  σε οικονομικές εκδοχές αλλά μας έχει κουράσει. Κλασικό θεωρείται πια το layering σε παντός τύπου αλυσίδες και καδένες στο λαιμό. Η τάση rainbow με τις πολύχρωμες πέτρες επίσης επιμένει.

Τα πιο καινούρια μοτίβα που παρατηρήσαμε είναι λοιπόν:

-Καρδιές, φιόγκοι, ανθάκια ως μενταγιόν και σκουλαρίκια με ρομαντική, καλοκαιρινή διάσταση

-Παντός τύπου σταυροί, σε καθολικές, γοτθικές αλλά και πιο μίνιμαλ φόρμες. Ψάξτε τα συρτάρια με τα βαπτιστικά σας και αυτοσχεδιάστε! 

-Πάρα πολλά σκουλαρίκια εμπνευσμένα από το βυθό της θάλασσας- σαν αχινοί, όστρακα, αστερίες- αλλά και σαν βεντάλιες, πάνω στο αφτί.

-Απειρα μαργαριτάρια, σαν «σειρέ» αλλά και μεμονωμένα λόγω της μεγάλης επιρροής της Dior resort collection

-Πολλές προτάσεις σε κρίκους σε σιλουέτες γλυπτών, λες και το χρυσό λιώνει. Επίσης μάτια, σώματα, σύγχρονα γεωμετρικά στοιχεία βασισμένα στο σουρεαλιστικό style Schiaparelli.

-Χρωματικά, το κόκκινο του κοραλλιού ενισχύεται και συναγωνίζεται δυναμικά λευκό και τιρκουάζ

Μη φοβηθείτε τους μαξιμαλιστικούς συνδυασμούς όλων των παραπάνω, δείχνουν πολύ «ψαγμένα» μαζί.

Δείτε τι βρήκαμε σε Other Stories, Stradivarius, Bershka, H&M

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό