16.2 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Σταυρακέλη: Η συγκλονιστική εξομολόγηση για την Χρύσα Σπηλιώτη:«Είχαμε μιλήσει λίγο πριν… με σόκαρε»

Ειδήσεις Ελλάδα

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» η Μαίρη Σταυρακέλη, η τηλεοπτική Ζορζέτα της νέας σειράς του MEGA «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη»

Η ηθοποιός αποκάλυψε πως η επιθυμία της μητέρας της ήταν να περάσει σε μία σχολή, όπως η Νομική, και μετά να δώσει εξετάσεις στο Εθνικό Θέατρο. Η Μαίρη Σταυρακέλη δήλωσε πως οι γονείς της είχαν χωρίσει κι εκείνη ζούσε με τη μητέρα της.

«Με τον μπαμπά μου δεν είχα πολλές σχέσεις και αυτό ήταν ένα αγκάθι στη ζωή μου. Οφείλω να ομολογήσω ότι ήταν απών και δεν με ενδιέφερε η άποψή του. Ας πούμε ότι συμφιλιώθηκα μαζί του πριν φύγει από τη ζωή. Ήταν ένα πολύ περίεργο κεφάλαιο αυτό στη ζωή μου, οι γονείς μου χώρισαν όταν ήμουν 12 ετών», δήλωσε.Η Μαίρη Σταυρακέλη αναφέρθηκε στον σύζυγό της, Νίκο, και περιέγραψε την ιστορία αγάπης τους.

«Ο Νίκος είναι σύντροφος ζωής. Ήμασταν συμμαθητές σε ένα φροντιστήριο, εκεί βλεπόμασταν και εκείνος ισχυρίζεται ότι ήμουν ο πρώτος του έρωτας. Βρεθήκαμε πλέον και κάναμε σχέση όταν ήμασταν 29 ετών. Στο γάμο μας στη Σέριφο δεν υπήρχε κάνεις άλλος πέρα από τους γονείς μας και τους κουμπάρους μας, Μιχάλη Ρέππα και Αλέξανδρο Αντωνόπουλο. Ο Θανάσης Παπαθανασίου ήρθε με την ιδιότητα του παράνυφου, έπρεπε κάπως να το δικαιολογήσουμε, γιατί δεν είχαν έρθει άλλοι αγαπημένοι μου φίλοι».

Η ηθοποιός είχε βρει μία ερημική εκκλησία στην άκρη ενός γκρεμού, ωστόσο δεν συνειδητοποίησε ότι από κάτω υπήρχε ένα χωρίο που αντιλήφθηκε ότι παντρεύονταν ηθοποιοί.

Για την Χρύσα Σπηλιώτη, με την οποία έπαιξαν μαζί στο «Καρέ της Ντάμας», δήλωσε πως η απώλειά της είναι πολύ ιδιαίτερο γεγονός που την σόκαρε. «Ήμασταν μαζί στο Ανοιχτό Θέατρο, μετά κάναμε το “Καρέ της Ντάμας”. Τα τελευταία χρόνια την είχα χάσει τη Χρύσα. Έκανε έναν μονόλογο, είχαμε μιλήσει λίγο πριν και λέμε… θα τα πούμε μετά κι έγινε όλο αυτό. Να, είδες; Μπλοκάρω τελείως είναι ένα θέμα που με έχει σοκάρει πραγματικά».

Στη συνέχεια περιέγραψε το άγχος που είχε μετά από ένα ατύχημα που είχε. «Πάνω στο μαγείρεμα και για να μην κάψω στο σκύλο μου τράβηξα το σκεύος και κάηκα στο χέρι και στο πρόσωπο. Είπα «πάει, θα γίνω ο άνθρωπος χωρίς πρόσωπο». Το δέρμα επανήλθε, έριξα αλόη στο πρόσωπο μου, έβαλα πάγο και κεραλοιφη. Βίωσα φωτιά και στα επτά μου χρονιά, σε ένα εξοχικό, όταν κάποιος ξέχασε φαγητό στη φωτιά και κάηκε το σπίτι ολοσχερώς».

Η κόρη της, Αγγελική, είναι 22 ετών και για εκείνη είναι ένα κεφάλαιο ανεξάντλητο. «Είμαστε φίλες, αλλά όταν νευριάζω της λέω “πρόσεξε, είμαι μαμά!”».«Τσακώθηκα με συνάδελφο που λατρεύω, αλλά και αυτός είχε το μεγαλείο ή τη μαγκιά να μου πει «Μαίρη, είχες δίκιο». Είναι ο Κώστας Κόκλας», αποκάλυψε.Τέλος, η Μαίρη Σταυρακέλη μίλησε για τον ρόλο της στη νέα σειρά του MEGA «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη».

«Στο «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη» που έρχεται στο MEGA είμαι η Ζορζέτα, μητέρα της Βάσως Λασκαράκη και της κάνω τη ζωή λίγο δύσκολη χωρίς να το θέλω. Είναι ιδιαίτερος χαρακτήρα η Ζορζέτα, την αγαπώ και συμμετέχω επίσης στη συγγραφή».

Δες το βίντεο από το Mega και την εκπομπή Πάμε Δανάη

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό