20.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Μαγεμένη με την Αστυπάλαια- Δείτε φωτογραφίες

Ειδήσεις Ελλάδα

Πέμπτη 11 Αυγούστου 2022, 15:00

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή άφησε για λίγο την Πάρο, όπου και διατηρούν με τον Θέμη Σοφό το εξοχικό τους σπίτι και ταξίδεψαν για λίγες μέρες στην Αστυπάλαια.

Πρόκειται για έναν προορισμό τον οποίο η Σταματίνα Τσιμτσιλή ήθελε να επισκεφτεί εδώ και αρκετά χρόνια.

Μάλιστα, μέσα από μία ανάρτησή της στο Instagram εξομολογήθηκε λάτρεψε το μέρος και ήδη νιώθει μαγεμένη! «Πρώτη φορά στην Αστυπάλαια και μετά από μερικές ώρες εδώ νιώθω ήδη μαγεμένη από την «πεταλούδα» του Αιγαίου. Η άγρια ομορφιά της, οι ζεστοί και φιλόξενοι κάτοικοι της και το αυγουστιάτικο φως του ήλιου που λούζει κάθε σπιθαμή της, την κάνουν μοναδική.Είναι ένα νησί που ήθελα χρόνια να επισκεφτώ και δηλώνω εντυπωσιασμένη από την ενέργεια του. Οι εμβληματικοί ανεμόμυλοι και το κάστρο στην κορυφή της χώρας, οι υπέροχες παραλίες και τα ταβερνάκια μα πάνω από όλα οι κάτοικοι που σε υποδέχονται με ένα ζεστό χαμόγελο είναι μερικοί μόνο από τους λόγους που κάνουν αυτό το μέρος έναν ονειρεμένο προορισμό» έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Η παρουσιάστρια του Happy Day σε νέα της ανάρτηση ποζάρει μαυρισμένη και ξέγνοιαστη με φόντο τους μύλους της Χώρας.

«Η παραδοσιακή και must do φωτογραφία στου μύλους της Χώρας παρά τα μελτέμια! #summervibes #astypalaia» σχολίασε στο post της.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram 

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό