15.9 C
Athens
Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου, 2024

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Διακοπές με τη μαμά της – Η σικ εμφάνισή της και πόσο μοιάζουν

Ειδήσεις Ελλάδα

Σχεδόν αμέσως μετά το φινάλε της εκπομπής της η Σταματίνα Τσιμτσιλή έφυγε για Πάρο με την οικογένειά της.

Εκεί εξάλλου η παρουσιάστρια και ο δικηγόρος σύζυγός της, έχουν φτιάξει τη δική τους εξοχική κατοικία και κάθε καλοκαίρι περνούν μοναδικές στιγμές.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Τα παιχνίδια του συζύγου της Θέμη Σοφού με τον γιο τους, Γιάννη, στην παραλία

Μαζί της όμως έχει τη μητέρα της, όπως άλλωστε κάθε καλοκαίρι καθώς μαμά και κόρη έχουν μια μοναδική σχέση και τους μήνες αυτούς αναπληρώνουν το χρόνο που δεν έχουν το χειμώνα.

Η Σταματίνα μάλιστα μοιράστηκε με τους followers της μια κοινή τους φωτογραφία. Η μητέρα της είναι σικάτη και η Σταματίνα της μοιάζει αρκετά.

Δες τη φωτό

«Όταν εγώ άρχιζα τη ζωή μου, τίποτα δεν ήταν προδιαγεγραμμένο – ούτε η επιτυχία ούτε η ασφάλεια. Ξεκίνησα από ένα διαμέρισμα 60 τετραγωνικών στα Άνω Πατήσια, με δυο γονείς που αγαπούσαν πολύ κι εμένα και την αδελφή μου, αλλά δεν είχαν τα οικονομικά μέσα να χρηματοδοτήσουν τα όνειρά μας, τις σπουδές μας κ.λπ. Ένιωσα λοιπόν πως καμιά φορά πρέπει να «χαϊδεύουμε» το παιδάκι που έχουμε μέσα μας. Αυτό το παιδί που είμαστε εμείς και που είχε την αγωνία αν θα τα καταφέρει, αν θα προχωρήσει, αν θα πετύχει κι αν θα γίνει ένας καλός άνθρωπος. Πρέπει να το πιάσεις από το χέρι και να του πεις: «Εντάξει, όλα πήγαν καλά. Τα καταφέραμε», έχει δηλώσει η ίδια μιλώντας για τα παιδικά της χρόνια.

Τσιμτσιλή: Το συγκινητικό μήνυμα από τα παιδιά της, γραμμένο στην άμμο, σε παραλία της Πάρου

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Ανέδειξε τα καλλίγραμμα πόδια της με το πιο hot φόρεμα του καλοκαιριού!

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Ο απολογισμός της σεζόν, η ένταση, η τοξικότητα & το μήνυμα για τον Σεπτέμβριο

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό