18.1 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Αυτός είναι ο προορισμός που την ενθουσίασε – «Νιώθω ήδη μαγεμένη»

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή με το που ολοκλήρωσε τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, ετοίμασε βαλίτσες και ταξίδεψε μαζί με την οικογένεια της στην Πάρο.

Η παρουσιάστρια και ο σύζυγός της διατηρούν στο νησί των Κυκλάδων, το εξοχικό τους σπίτι.

Ωστόσο, το ζευγάρι άφησε για λίγο το αγαπημένο τους νησί και έκαναν μία μικρή απόδραση στην Αστυπάλαια. Πρόκειται για έναν προορισμό τον οποίο η Σταματίνα Τσιμτσιλή ήθελε να επισκεφτεί εδώ και αρκετά χρόνια, ενώ οι πρώτες ώρες στο νησί την εντυπωσίασαν.

Η ίδια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία, που την απεικονίζει στα σοκάκια του νησιού.

«Πρώτη φορά στην Αστυπάλαια και μετά από μερικές ώρες εδώ νιώθω ήδη μαγεμένη από την «πεταλούδα» του Αιγαίου. Η άγρια ομορφιά της, οι ζεστοί και φιλόξενοι κάτοικοι της και το αυγουστιάτικο φως του ήλιου που λούζει κάθε σπιθαμή της, την κάνουν μοναδική. Είναι ένα νησί που ήθελα χρόνια να επισκεφτώ και δηλώνω εντυπωσιασμένη από την ενέργεια του.

Οι εμβληματικοί ανεμόμυλοι και το κάστρο στην κορυφή της χώρας, οι υπέροχες παραλίες και τα ταβερνάκια μα πάνω από όλα οι κάτοικοι που σε υποδέχονται με ένα ζεστό χαμόγελο είναι μερικοί μόνο από τους λόγους που κάνουν αυτό το μέρος έναν ονειρεμένο προορισμό» έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Δείτε στην gallery την φωτό που ανέβασε:

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό