22 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Σταθερά υπέρ ΠΑΣΟΚ η μάχη της 2ης θέσης

Ειδήσεις Ελλάδα

Σταθερά υπέρ του ΠΑΣΟΚ κλίνει η μάχη για τη δεύτερη θέση σύμφωνα με στοιχεία δημοσκόπησης της Pulse που παρουσιάστηκε στον ΣΚΑΙ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει να χάνει έδαφος, ευρισκόμενος σταθερά στην 3η θέση. Το ΠΑΣΟΚ φαίνεται να «κατοχυρώνει» τη 2η θέση, με ποσοστό 13%, με τον ΣΥΡΙΖΑ να περιορίζεται στο 10%.

Φαίνεται μάλιστα ότι στην περαιτέρω μείωση των ποσοστών του ΣΥΡΙΖΑ έχει συμβάλει και η εσωκομματική διαμάχη του Στέφανου Κασσελάκη.

Η δημοσκόπηση της Pulse αναδεικνύει εκ νέου τον βασικό προβληματισμό των πολιτών για την ακρίβεια, ενώ μοιρασμένες είναι οι εκτιμήσεις για τις εξαγγελίες Μητσοτάκη στη ΔΕΘ. Το 45% τις αξιολογεί ως θετικές, ενώ το 43% αρνητικά.

Μετά την ακρίβεια, ως προβλήματα για τους Ελληνες παρουσιάζεται (2η θέση) το χαμηλό εισόδημα και (3η θέση) η κατάσταση της οικονομίας.

Σημαντικές για τους Έλληνες οι εκλογές στις ΗΠΑ

Σημαντικές θεωρούν οι Έλληνες πολίτες τις εκλογές της 5ης Νοεμβρίου στις ΗΠΑ. Το 54% ενδιαφέρεται άμεσα για το αποτέλεσμα, το 19% έχει μέτριο ενδιαφέρον και το 20% ασχολείται ελάχιστα.

Πρόθεση ψήφου: Στο 24% η ΝΔ

Όσον αφορά στην πρόθεση ψήφου, η έρευνα της Pulse έδειξε ότι η Νέα Δημοκρατία διατηρεί την πρώτη θέση με 24%, ενώ στην αναγωγή επί των αναποφάσιστων, το ποσοστό της ανεβαίνει στο 30%. Στη δεύτερη θέση παρουσιάζεται το ΠΑΣΟΚ και στην τρίτη θέση ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό