35 C
Athens
Πέμπτη, 20 Ιουνίου, 2024

Στήσε το δικό σου home cinema με την κατάλληλη τηλεόραση

Ειδήσεις Ελλάδα

Το κόνσεπτ του «οικιακού κινηματογράφου» είναι πλέον πιο προσιτό από ποτέ. Χάρη στην πληθώρα υπηρεσιών και πλατφορμών που διατίθενται, μπορείς να έχεις πρόσβαση σε… άπειρο περιεχόμενο και μάλιστα σε κορυφαία ποιότητα.

Τι άλλο χρειάζεσαι; Ένα καλό σύστημα ήχου (είτε ηχόμπαρα, είτε surround) και φυσικά την κατάλληλη τηλεόραση. Ειδικά για την τελευταία, συγκεντρώσαμε τις καλύτερες προτάσεις της αγοράς, τουτέστιν τις τηλεοράσεις που θα σου χαρίσουν κινηματογραφικού επιπέδου απολαύσεις. Έλα να τις δούμε.

Sony Bravia 49XH9505 Full Array 49” 4K Ultra HD

Κάνε τη διαφορά επιλέγοντας Full Array και δε θα το μετανιώσεις! Η Sony 49XH9505 είναι ένα 4K Ultra HD μοντέλο που χάρη στις τεχνολογίες που ενσωματώνει (Super Bit Mapping HDR, Object-based HDR Remaster, Dolby Vision, X-Motion Clarity) εξασφαλίζει απαράμιλλη ποιότητα εικόνας με χρώματα κορυφαίας πιστότητας. Απόλαυσε σειρές και ταινίες με τις αποχρώσεις και τη φωτεινότητα που είναι σε θέση να σου χαρίσει η οθόνη TRILUMINOS και άφησε το σύστημα Dolby Atmos να δημιουργήσει μία «μαγική» ατμόσφαιρα μεταφέροντας σε στην καρδιά της δράσης. Η τηλεόραση τρέχει Android TV ενώ διαθέτει τέσσερις θύρες HDMI και Wi-Fi για άνετη δικτύωση χωρίς περιορισμούς.

Samsung The Frame QLED 65” 4K Ultra HD

Δεν υπάρχει τίποτα πιο classy για το σαλόνι σου από τη The Frame της Samsung. Μία τηλεόραση που δε χάνει το στυλ και τη γοητεία της ακόμα κι όταν είναι απενεργοποιημένη, χάρη στη δυνατότητα προβολής επιλεγμένων έργων τέχνης μέσω του Art Mode της και του Samsung Art Store, η The Frame μπορεί να τοποθετηθεί τόσο στον τοίχο, όπως θα έκανες με έναν πίνακα ζωγραφικής, όσο και στον χώρο -πάνω στη μίνιμαλ βάση της. Η τεχνολογία Quantum Dot της επιτρέπει να αποτυπώνει τα χρώματα όπως πραγματικά είναι με το σύστημα Dual LED να αυξάνει την αντίθεση, δημιουργώντας στις 65 της ίντσες ένα πραγματικό… υπερθέαμα.

LG OLED65CX6 OLED 65” 4K Ultra HD

Η OLED65CX6 είναι η απόλυτη τηλεόραση για τους λάτρεις του σινεμά. Δεν είναι μόνο η οθόνη OLED με τα αυτοφωτιζόμενα pixels, ο έξυπνος επεξεργαστής α9 3ης γενιάς, οι τεχνολογίες TruMotion, NVIDIA G-Sync, Wide Color Gamut και Ultra Luminance Pro αλλά και το επαναστατικό Filmmaker Mode. Χάρη σ’ αυτό, ο επεξεργαστής προσαρμόζει αυτόματα την εικόνα, δημιουργώντας το εφέ της εικόνας πλήρους κίνησης για μία εμπειρία ακριβώς όπως στον κινηματογράφο. Η λειτουργία OLED Motion κάνει το θάμπωμα παρελθόν ενώ το Eye Comfort θα σου επιτρέψει να κάνεις τους δικούς σου μαραθωνίους προβολής δίχως να υποφέρουν τα μάτια σου.

Sony Master KD55AG9 OLED 55” 4K Ultra HD

Λίγες σειρές τηλεοράσεων μπορούν να κοντράρουν επάξια την εικόνα που χαρίζει στις Master της Sony ο επεξεργαστής γραφικών X1 Ultimate. Η KD55AG9 θα αιχμαλωτίσει το βλέμμα σου με τη μία, χάρη στην κρυστάλλινη εικόνα και τα ολοζώντανα χρώματά της. Οι τεχνολογίες Pixel Contrast Booster, Acoustic Surface Audio+ και Sound-from-Picture Reality δημιουργούν ένα μοναδικό οπτικοακουστικό υπερθέαμα στο σαλόνι σου. Η οθόνη TRILUMINOS στέκεται στο ύψος των περιστάσεων αποδίδοντας τα χρώματα με εκπληκτικό ρεαλισμό ενώ παράλληλα η τεχνολογία Motionflow XR χαρίζει απόλυτα ομαλή κίνηση ακόμα κι όταν η δράση εκτυλίσσεται ακατάπαυστα. Η τηλεόραση τρέχει Android TV, έρχεται με έξυπνο τηλεχειριστήριο και διαθέτει πιστοποίηση Netflix.

Samsung QE 75Q80T QLED 75” 4K Ultra HD

Μία τηλεόραση που συνδυάζει το μεγάλο μέγεθος με τις τεχνολογίες αιχμής και τη χαμηλή -σε σχέση με τα όσα πρόσφέρει- τιμή, η QE 75Q80T της Samsung ενσωματώνει τεχνολογίες Quantum Dot και Direct Full Array για εικόνες εκπληκτικής καθαρότητας με ολοζώντανα χρώματα. Ο επεξεργαστής Quantum Processor 4K αναβαθμίζει το περιεχόμενο που θα επιλέξεις να δεις απ’ όπου κι αν προέρχεται, τη στιγμή που το Quantum HDR 1500 εξασφαλίζει φωτεινότητα άνευ προηγουμένου για ασύγκριτο επίπεδο λεπτομερειών ακόμα και στις πιο σκοτεινές σκηνές. Ο δείκτης PQI 3800 εγγυάται απόλυτα ομαλή εικόνα ενώ τέλος, το Object Tracking Sound δημιουργεί μια απόλυτα ρεαλιστική ατμόσφαιρα με εσένα στο επίκεντρο.

LG 55NANO866 NanoCell 55” 4K Ultra HD

Η τεχνολογία NanoCell είναι πλέον προσιτή -τόσο προσιτή που η 55NANO866 των 55 ιντσών αποτελεί… πρόκληση. Το 4K Ultra HD μοντέλο της LG έρχεται στο ιδανικό μέγεθος για τους περισσότερους χώρους και ενσωματώνει επεξεργαστή α7 3ης γενιάς, Dolby Vision IQ, Dolby Atmos και AMD FreeSync για κρυστάλλινη εικόνα κινηματογραφικής υφής. Το έξυπνο σύστημα ThinQ θα σου προσφέρει μία επαναστατική εμπειρία ενώ παράλληλα το αποκλειστικό Filmmaker Mode θα αναπαράγει τις ταινίες ακριβώς όπως τις εμπνεύστηκε ο σκηνοθέτης τους. Στα παραπάνω πρόσθεσε το TruMotion 200 για ομαλή εικόνα και έχεις μία ανεπανάληπτη εμπειρία θέασης με ολοζώντανα και πεντακάθαρα χρώματα.

Sony 65X7055 LED 65” 4K Ultra HD

Το απόλυτο value for money 4K Ultra HD μοντέλο από τη Sony, η 65X7055 είναι μία LED που θα σε αφήσει άναυδο με την ποιότητα εικόνας που είναι σε θέση να σου προσφέρει. Ο κομψός σχεδιασμός της, της επιτρέπει να ταιριάξει σε κάθε χώρο ενώ στο εσωτερικό της, η τεχνολογία 4K X-Reality Pro αναβαθμίζει κάθε εικόνα που φτάνει στα μάτια σου. Η οθόνη TRILUMINOS καλύπτει πλήρως μία ακόμα μεγαλύτερη παλέτα χρωμάτων για ρεαλιστικότερα αποτελέσματα, ενώ παράλληλα το ClearAudio+ φτιάχνει ατμόσφαιρα γύρω σου. Το τηλεχειριστήριό της διαθέτει ειδικά πλήκτρα για άμεση πρόσβαση σε Netflix και YouTube ενώ το λειτουργικό Linux εγγυάται μία άνετη εμπειρία χρήσης.

Samsung QE 55Q70T QLED 55” 4K Ultra HD

Ευέλικτη και ικανή να σου προσφέρει μοναδικές συγκινήσεις, η QE 55Q70T της Samsung είναι μία QLED στις 55 ίντσες για ‘σένα που επιθυμείς να απολαμβάνεις κορυφαία ποιότητα εικόνας. Έρχεται με τεχνολογίες Dual LED, HDR10+ και Quantum HDR τις οποίες πλαισιώνει επεξεργαστής Quantum Processor 4K με δείκτη PQI 3400 για σταθερά υψηλού επιπέδου επιδόσεις. Στον ήχο, τα Adaptive Sound+ και Active Voice Amplifier θα σε μεταφέρουν αυτοστιγμεί στους κόσμους των αγαπημένων σου ταινιών και σειρών ενώ όσον αφορά στον έλεγχό της, το λειτουργικό σύστημα Tizen με Smart Hub και υποστήριξη Google Assistant, Bixby και Amazon Alexa θα κάνει τη ζωή σου ευκολότερη.

LG OLED55GX6 OLED 55” 4K Ultra HD

Απόλαυσε λεπτομέρεια όπως ποτέ άλλοτε με την OLED55GX6, την OLED των 55 ιντσών της LG, ένα 4K Ultra HD μοντέλο με αυτοφωτιζόμενα pixels που έχει τη δυνατότητα να προβάλλει εξαιρετικά φωτεινές εικόνες με ολοζώντανα χρώματα. Η απεριόριστη αναλογία αντίθεσης και το απόλυτο μαύρο θα σου επιτρέψουν να παρακολουθήσεις σειρές και ταινίες όπως τις οραματίστηκαν οι δημιουργοί τους. Την ίδια στιγμή, τα Dolby Vision IQ και Dolby Atmos δημιουργούν μία απόλυτα κινηματογραφική εμπειρία με τον έξυπνο επεξεργαστή α9 3ης γενιάς και την τεχνητή νοημοσύνη ThinQ να ολοκληρώνουν το πακέτο με τον καλύτερο τρόπο. Στα παραπάνω πρόσθεσε τα HDMI 2.1, eARC και Wi-Fi.

Sony 65A8 OLED 65” 4K Ultra HD

Η 65A8 αποτελεί την πρόταση Sony στις 65 ίντσες. Ο επεξεργαστής 4K HDR Processor H1 Ultimate θα σου χαρίσει εικόνες με εκπληκτική ποιότητα χρωμάτων. Πραγματικό λευκό, βαθύ μαύρο και μία εκπληκτική ποικιλία χρωμάτων σε φυσικούς, ρεαλιστικούς τόνους, απόρροια της τεχνολογίας OLED και της οθόνης TRILUMINOS θα γεμίσουν τον χώρο σου με ολοζώντανες εικόνες. Από κοντά και ο ήχος με τα Acoustic Surface, S-Force Front Surround και Dolby Atmos για επιβλητική ατμόσφαιρα και καθηλωτικές εμπειρίες ψυχαγωγίας. Το λειτουργικό Android, τέλος, θα σου προσφέρει άνετη πρόσβαση σε apps και πλατφόρμες, αλλάζοντας εκ βάθρων τον τρόπο που αλληλεπιδράς με την τηλεόρασή σου.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό