22.5 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Στέφανος Τσιτσιπάς: Πήρε ιστορικό τίτλο και ετοιμάζεται για το Wimbledon (s)

Ειδήσεις Ελλάδα

INTIME.GR

Onsports Team

25 Ιουνίου 2022, 18:43

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αν και τα βρήκε σκούρα κόντρα στον Μπαουτίστα Αγούτ τελικά επικράτησε 2-1 και κατέκτησε το πρώτο του τρόπαιο στο γρασίδι, λίγες ημέρες πριν το Wimbledon

Με το μυαλό στον μεγάλο στόχο που είναι η διάκριση στο Wimbledon, ο Στέφανος Τσιτσιπάς έγραψε ιστορία μιας και κατέκτησε τον πρώτο τίτλο του στο γρασίδι επικρατώντας με 2-1 του Μπαουτίστα Αγούτ στον τελικό του τουρνουά της Μαγιόρκα. Ο Έλληνας τενίστας τα βρήκε σκούρα αλλά τελικά κατάφερε να πάρει τη νίκη και μαζί το τρόπαιο λίγες ημέρες πριν το μεγάλο ραντεβού και τον στόχο για διάκριση. 

Περισσότερα σε λίγο

 

 

Μάλιστα με αυτή τη νίκη επιστρέφει στο Νο5 του κόσμου και πάει στο Wimbledon με την ψυχολογία στα ύψη. Ο Ελληνας τενίστας μπήκε από την αρχή αποφασισμένος να πάρει τον τίτλο και έκανε δύο μαζεμένα break στον 34χρονο αντίπαλό του. Αν και έκανε μία «κοιλιά» σε εκείνο το σημείο, κράτησε την ψυχραιμία του και το σερβίς του όταν έπρεπε, για να φτάσει στο 1-0.

 

Βρέθηκε να έχει το πάνω χέρι και στο δεύτερο μετά από break στο 3-1, όμως εκεί έγιναν λάθη και το ματς πήγε σε τρίτο σετ όπου ένα εντελώς ανέλπιστο break στο 2-1 έδωσε ουσιαστικά ψυχολογία στον Τσιτσιπά να τελειώσει το ματς και τον τίτλο.

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό