22.3 C
Athens
Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου, 2024

Στέφανος Τσιτσιπάς κορονοϊός: Έτσι περνάει την καραντίνα του []

Ειδήσεις Ελλάδα

Στέφανος Τσιτσιπάς κορονοϊός: Μετά τα πολυσυζητημένα ταξίδια του σε Λος Άντζελες, Νέα Υόρκη και Λονδίνο, εν μέσω της πανδημίας, ο Στέφανος Τσιτσιπάς επέστρεψε στο σπίτι του, στο Μόντε Κάρλο.

Στέφανος Τσιτσιπάς κορονοϊός: Ο «Στεφ» κάθισε μπροστά στην κάμερα του και μίλησε για 31 λεπτά στους θαυμαστές του και περιέγραψε τι κάνει κατά τη διάρκεια της καραντίνας. Δίπλα του, μάλιστα, είχε και μια μπύρα Corona, αλλά ξεκαθάρισε ότι δεν διακωμωδεί την κατάσταση, απλά έτυχε να βρίσκεται το μπουκάλι στο ψυγείο του. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας προσπαθεί να διατηρήσει τη φόρμα του, όμως νιώθει ότι παχαίνει. Όλοι μας, Στεφ!

Όπως τόνισε, διαβάζει βιβλία, προσπαθεί να βελτιώσει τις ικανότητές του στο μοντάζ, αλλά και να τελειοποιήσει τα αγγλικά του! Μαθαίνει, επίσης, γαλλικά. Βλέπει και μια τηλεοπτική σειρά, ωστόσο δεν ήθελε να πει τον τίτλο της, καθώς «μάλλον δεν ταιριάζει με το φύλο του». Εμείς, πάντως, μαντεύουμε ότι πρόκειται για το Sex and the City! Αποκάλυψε, τέλος, ότι είναι μόνος αυτόν τον καιρό, καθώς είχε έναν τσακωμό με την οικογένειά του, επαναλαμβάνοντας ότι μερικές φορές «είναι αγχωτικό να τους έχω δίπλα μου». 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό