14.9 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Στέφανος Τσιτσιπάς: Η κλήρωση στο Miami Open και οι πιθανοί αντίπαλοι μέχρι τον τελικό

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αποφεύγει μέχρι τον τελικό το Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης, Κάρλος Αλκαράθ.

Αυτό, ωστόσο, δεν σημαίνει πως ο δρόμος του στο 1000άρι τουρνουά της ATP θα είναι βατός.

Ο Τσιτσιπάς θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του από τον 2ο γύρο, όπου θα αντιμετωπίσει τον νικητή της αναμέτρησης ανάμεσα στον Ρισάρ Γκασκέ και ενός παίκτη που θα έρθει από τα προκριματικά.

Βάσει του ranking της ATP, ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας στον επόμενο γύρο αναμένεται να βρει στον δρόμο του τον Αργεντινό, Σεμπάστιαν Μπάες.

Στο υποθετικό σενάριο που ο Στέφανος Τσιτσιπάς φτάσει με προκρίσεις μέχρι τον τελικό, στη φάση των «16» πιθανότατα θα αντιμετωπίσει τον Ρώσο, Κάρεν Χατσάνοφ, ενώ στη συνέχεια, στα προημιτελικά θα περιμένει λογικά έναν εκ των Φελίξ-Οζέρ Αλιασίμ και Φράνσις Τιάφο.

Εφόσον ξεπεράσει όλα αυτά τα σημαντικά εμπόδια, τότε στα ημιτελικά ο 24χρονος πρωταθλητής θα βρεθεί απέναντι σε μια μεγάλη πρόκληση.

Ο πιο πιθανός αντίπαλος σε αυτή τη φάση δεν είναι άλλος από τον φιναλίστ του Indian Wells, Ντανίλ Μεντβέντεφ, με τον Κάρλος Αλκαράθ να περιμένει κάποιον εκ των δύο στον τελικό.

Θυμίζουμε πως ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν έχει ξεπεράσει στο 100% ένα πρόβλημα τραυματισμού στον ώμο, όπως φάνηκε και στο πρόσφατο Indian Wells.

Όσο για τον Νόβακ Τζόκοβιτς, δεν θα έχει συμμετοχή στο Miami Open, καθώς του απαγορεύτηκε η είσοδος στις ΗΠΑ λόγω του ότι δεν έχει εμβολιαστεί κατά του Co…

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό