26.5 C
Athens
Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024

Στέφανος Κασσελάκης: «Είμαι εδώ» – Η λακωνική ανάρτηση-προάγγελος της καθόδου του στην κούρσα

Ειδήσεις Ελλάδα

«Ο δικός μας ΣΥΡΙΖΑ. Είμαι εδώ» δηλώνει ο Στέφανος Κασσελάκης, σε ανάρτησή του με την οποία προαναγγέλλει την κάθοδό του στην κούρσα για την ηγεσία του κόμματος.

Ο δικός μας ΣΥΡΙΖΑ#Ειμαι_εδω pic.twitter.com/28zJ7luM1q

— Stefanos Kasselakis – Στέφανος Κασσελάκης (@skasselakis) September 23, 2024

Η επίσημη ανακοίνωση του Στέφανου Κασσελάκη ότι θα επαναδιεκδικήσει την ηγεσία αναμένεται μέσα στο επόμενο 48ωρο.

Υπενθυμίζεται ότι αύριο, 24 Σεπτεμβρίου, συμπληρώνεται ένας χρόνος από τη νίκη του στον δεύτερο γύρο των εσωκομματικών εκλογών του 2023, που τον ανέδειξαν στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, μέχρι την καθαίρεσή του από τα κομματικά όργανα.

Το τοπίο γύρω από τις υποψηφιότητες για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ ξεκαθαρίζει σταδιακά. Την υποψηφιότητά του έχει ήδη ανακοινώσει ο Παύλος Πολάκης, ενώ θέμα χρόνου θεωρείται το ανακοινώσει την υποψηφιότητά του και ο Σωκράτης Φάμελλος. Η Όλγα Γεροβασίλη ξεκαθάρισε σήμερα πως δεν θα κατέβει υποψήφια στην κούρσα για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ.

«Οι υποψήφιοι μπορεί να είναι παραπάνω από ένας, αλλά η δική μου αντίληψη είναι ότι θα έπρεπε να είναι ένας. Δεν μπορώ να απαντήσω για τον κ. Φάμελλο, και εγώ περιμένω τον ίδιο να απαντήσει. Εχουν γίνει πολλές συζητήσεις και πρέπει να βρεθεί η καλύτερη λύση. Σήμερα είμαστε εδώ για να προχωρήσουμε μπροστά, και πρέπει να δούμε τα μείζονα», είπε η κ. Γεροβασίλη, ερωτηθείσα σχετικά.

Διαβάστε ακόμη:

Όλγα Γεροβασίλη: Δεν θα είμαι υποψήφια πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Να κάνουμε τα πάντα να μην κερδίσει ο Στ. Κασσελάκης



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό