19.7 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

«Στάση» Πάτρα για τον Κολοσσό

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Προμηθέας διέκοψε το σερί των πέντε νικών του Κολοσσού στο πρωτάθλημα, επικρατώντας των «Θαλασσί» στην Πάτρα  με 80-76, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής.

Οι γηπεδούχοι είχαν προηγηθεί ακόμα και με διαφορά 19 πόντων την οποία έχασαν, αλλά έστω και δύσκολα κατόρθωσαν να φτάσουν στην τέταρτη συνεχή νίκη και βελτιώνοντας το ρεκόρ τους σε 8-6 έπιασαν τόσο το σημερινό αντίπαλό τους όσο και το Περιστέρι, ενώ έχει πλεονέκτημα στην ισοβαθμία.

Μετά την κάκιστη πρώτη περίοδο (11-10 ο Κολοσσός), ο Τόμασον σημείωσε δέκα συνεχείς (και αναπάντητους), οι Πατρινοί ολοκλήρωσαν σερί 15-0 και προηγήθηκαν με 32-20 στο 15΄.

Η διαφορά έφτασε στους 19 πόντους (59-40) στα μέσα της τρίτης περιόδου, όμως οι φιλοξενούμενοι έβγαλαν αντίδραση και ξεκίνησαν την αντεπίθεση.

Με οκτώ πόντους του Γιαννόπουλου μείωσαν σε 64-61 στο 34΄ και η ανατροπή ολοκληρώθηκε με τις βολές του Ντίξον (71-72), δύο λεπτά πριν τη λήξη.

Προσωρινά όμως, αφού το γκολ-φάουλ του Κάουαν και οι καλές άμυνες έγειραν την πλάστιγγα στην πλευρά του Προμηθέα, που με δύο καρφώματα του Κόντιτ από ασίστ του Κάουαν και τις βολές του Κουλμπόκα στα 10΄΄ πριν τη λήξη πήρε και τη διαφορά, αφού στον πρώτο γύρο είχε ηττηθεί με 69-67.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό