16.4 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

«Στάση» Μπαρανκίγια για τη Βραζιλία

Ειδήσεις Ελλάδα

Η πρόκριση στο Κατάρ 2022 βρίσκεται όλο και πιο κοντά για τη Βραζιλία, η οποία ωστόσο έχασε τους πρώτους βαθμούς της στην προκριματική φάση του Μουντιάλ, στη ζώνη της Νότιας Αμερικής.

Οι «βερντεόρο» έμειναν στο 0-0 στη Μπαρανκίγια με την Κολομβία, χάνοντας καλές ευκαιρίες στην αρχή του αγώνα και στο τέλος του, αλλά στο ενδιάμεσο είχαν απειληθεί από τους μαχητικούς «καφετέρος».

Η Σελεσάο μετρούσε εννιά συνεχείς νίκες αλλά αυτή τη φορά δεν τα κατάφερε, σε αντίθεση με την Αργεντινή που δεν αντιμετώπισε πρόβλημα από την Ουρουγουάη.

Η «αλμπισελέστε» επιβλήθηκε με 3-0 στο «Μονουμεντάλ» του Μπουένος Άιρες και ξέφυγε με 6 βαθμούς από την τρίτη «τσελέστε».

Το σκορ άνοιξε ο Λέο Μέσι στο 38΄ κι έξι λεπτά αργότερα ο Ροντρίγκο Ντε Πάουλ διπλασίασε από ασίστ του Λαουτάρο Μαρτίνες, που ήταν ο σκόρερ του 3-0 στο 62΄, από το «σερβίρισμα» του Τζιοβάλι Λο Σέλσο.

Η Χιλή επικράτησε με 2-0 της Παραγουάης στο «Σαν Κάρλος» και ανανέωσε τις ελπίδες πρόκρισης στα τελικά του Κατάρ.

Η ομάδα του Μάρτιν Λασάρτε επέστρεψε στις επιτυχίες μετά από ένα σερί τεσσάρων ηττών και δύο ισοπαλιών, αλλά τα προβλήματα παρέμειναν τα ίδια: έλλειψη παιχνιδιού, έλλειψη ρυθμού και πολλά αβίαστα λάθη. 

Ύστερα από ένα «άσφαιρο» πρώτο ημίχρονο το σκορ άνοιξε για τους γηπεδούχους ο Μπεν Μπρερετόν στο 69΄, για να διπλασιάσει ο Μαουρίτσιο Ίσλα τρία λεπτά αργότερα.

Η αποβολή του Τσαρλς Αράνγκις στο 74΄ δεν επηρέασε τη Χιλή, ενώ το δρόμο προς τα αποδυτήρια πήρε για την Παραγουάη και ο Ομάρ Αλντερέτε στο 89΄.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό