13.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Στάθης Ψάλτης: Η αντίδραση της μοναχοκόρης του ηθοποιού μετά την είδηση της εκταφής του

Ειδήσεις Ελλάδα

Τετάρτη 18 Μαΐου 2022, 10:20

Πέντε χρόνια συμπληρώθηκαν από τον θάνατο του μεγάλου μας Έλληνα ηθοποιού Στάθη Ψάλτη και στο κοιμητήριο Ζωγράφου έγινε η εκταφή του, ωστόσο εκεί δεν βρέθηκε κανένας συγγενής του.

Σύμφωνα με ανάρτηση στη σελίδα «Μένουμε Ζωγράφου», που συνοδεύεται με δύο φωτογραφίες από τον τάφο του Στάθη Ψάλτη, η μία πριν από το σπάσιμο των μαρμάρων και η δεύτερη μετά, «σήμερα έγινε και η εκταφή του αγαπημένου μας Στάθη, δυστυχώς “υπηρεσιακά”. Ουδείς ενδιαφέρθηκε, ουδείς ασχολήθηκε. Κρίμα, γιατί τελικά από λόγια είμαστε πλούσιοι, αλλά από έργα φτωχοί και ανάξιοι… Αναπαυμένος να είναι. Ο Δήμος Ζωγράφου παραχώρησε θέση στο οστεοφυλάκιο Τιμής ένεκεν».

Και ενώ η συγκεκριμένη είδηση έκανε τον γύρο του διαδικτύου και προκάλεσε μεγάλη εντύπωση, όπως φαίνεται, κανείς από τους στενούς συγγενείς του Στάθη Ψάλτη δεν ενημερώθηκε για την εκταφή του.

Η Καίτη Φίνου σε ανάρτησή της στο Instagram έγραψε πως η μοναχοκόρη του Στάθη Ψάλτη, Μαρία δεν ειδοποιήθηκε από κανέναν. «Είναι θυμωμένη, λυπημένη, εξοργισμένη για όσα λέγονται γιατί δεν την ειδοποίησε ποτέ και κανείς» έγραψε χαρακτηριστικά η Καίτη Φίνου.

Αναλυτικά η ανάρτηση της Καίτης Φίνου

«Σταθάκο μου…… Κανείς δεν σε ξέχασε απ’όλους όσους σ’αγάπησαν πραγματικά. Έγιναν πράγματα εν αγνοία πολλών και περισσότερο των συγγενών εξ’αίματος -να σημειώσω δεν ειδοποιήθηκαν ποτέ για την εκταφή-…..η κόρη του Μαρία Ψάλτη το έμαθε πριν λίγες ώρες από τα τηλέφωνα που της έκαναν φίλοι της. Είναι θυμωμένη, λυπημένη, εξοργισμένη για όσα λέγονται γιατί δεν την ειδοποίησε ποτέ και κανείς. Δεν θα τον άφηνε ποτέ τον πατέρα της “μόνο του”……. Ευχαριστεί την Κα Μπαρκουλη που το γνωστοποίησε! όλα θα διευθετηθούν όπως πρέπει να γίνει, για την ψυχή του…. Ευχαριστεί και το ΣΕΗ και την Αννα Φόνσου για πράγματα που θα μάθετε από τα κανάλια μάλλον, που διψούν για τέτοιες ειδήσεις……

*όσο για μένα (επειδή τον επισκέφθηκα πριν 2 εβδομάδες) έμεινα άφωνη γιατί θα μπορούσαμε να έχουμε ειδοποιηθεί έστω από το σωματείο. Γιατί κατ’εμέ αφού λέει ο Δήμος πως δεν εύρισκαν κανένα μήπως θα έπρεπε να μάθουν το τηλέφωνο των συγγενών του από το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών; Να αναπαυθεί η ψυχή σου Στάθη μου και θα βρίσκεσαι σύντομα εκεί που σου αξίζει.»

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό