21.2 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Στάθα Καραϊβάζ για την αθώωση των κατηγορουμένων για τη δολοφονία: «Δεν υπάρχει δικαίωση στο θάνατο»

Ειδήσεις Ελλάδα

Στην εκπομπή «Σαββατοκύριακο από τις 6» μίλησε η Στάθα Αλεξανδροπούλου Καραϊβάζ μετά την αθώωση από το δικαστήριο των 2 κατηγορουμένων που είχαν συλληφθεί για την εν ψυχρώ δολοφονία του δημοσιογράφου, Γιώργου Καραϊβάζ. 

«Το πώς η δικαιοσύνη έφτασε σε αυτό που έφτασε είναι θέμα των δικαστών», σχολίασε αρχικά η Στάθα Αλεξανδροπούλου Καραϊβάζ η οποία συνέχισε μιλώντας για την απόφαση του δικαστηρίου:

«Δεν αιφνιδιάστηκα, είναι πολύ δύσκολο από έναν απλό πολίτη να μπει σε αυτή τη διαδικασία. Τις πρώτες ημέρες της δίκης εμφανίστηκαν άνθρωποι οι οποίοι – με μεγάλη αξιοπρέπεια – είπαν τα πράγματα όπως τα έζησαν.

Ήταν ένας μάρτυρας από τους κηπουρούς, ένα νεαρό παιδί από τον Δήμο Αλίμου, οι οποίοι είπαν τα πράγματα όπως εκείνοι είδαν και έκριναν. Είναι πάρα πολύ δύσκολο για έναν άνθρωπο να τον βάζεις σε μια τόσο δύσκολη δίκη όταν δεν είναι ενταγμένος και ορκισμένος δικαστής».

Η χήρα του αδικοχαμένου αστυνομικού ρεπόρτερ Γιώργου Καραϊβάζ συνέχισε σχολιάζοντας: «Με αυτό που είχαμε ζήσει όλοι στη δίκη ήταν μη αναμενόμενο το αποτέλεσμα».

Η Στάθα Καραϊβάζ κατέληξε λέγοντας: «Δεν υπάρχει δικαίωση στον θάνατο. Αν η ελληνική δικαιοσύνη συνεχίσει είμαι ηθικά υποχρεωμένη να ακολουθήσω…».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό