21.1 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Σπόρτινγκ για Γκασπάρ: Θα σεβαστούμε τη συμφωνία με τον Ολυμπιακό – Ολυμπιακός

Ειδήσεις Ελλάδα

 Μέχρι σήμερα έφτασε να έχει πραγματοποιήσει 14 συμμετοχές, εκ των οποίων οκτώ στη Super League, τέσσερις στο Κύπελλο και δύο στο Europa League. Ο Γκασπάρ έχει συμβόλαιο στη Σπόρτινγκ μέχρι το 2023, αλλά αν ο Ολυμπιακός αποφασίσει να ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς του, τότε θα τον κρατήσει στο λιμάνι. Το ερώτημα λοιπόν που τίθεται είναι τι θέλει να κάνει με την περίπτωσή του ο Μαρτίνς, ο οποίος πάντως έχει πει καλά λόγια για τον ποδοσφαιριστή.

Γι’ αυτό το Sport24.gr απευθύνθηκε στη Σπόρτινγκ Λισσαβώνας, στην οποία ανήκει ο Ανγκολέζος. Ανώτατος… αξιωματούχος του πορτογαλικού συλλόγου απάντησε: “Φαίνεται ότι ο Ολυμπιακός θέλει να τον κρατήσει. Εμείς θα σεβαστούμε όλες τις οψιόν αγοράς στις οποίες έχουμε συμφωνήσει με τους ποδοσφαιριστές που μας ανήκουν και έχουν δοθεί δανεικοί”. Τι λέει με άλλα λόγια η Σπόρτινγκ; Ότι θα περιμένει να λάβει τα χρήματα στα οποία είχε συμφωνήσει, για να πει το “ναι” και να παραχωρήσει στον Ολυμπιακό τον Γκασπάρ.

Θεωρητικά ο δανεισμός του ποδοσφαιριστή θα έληγε στις 30 Ιουνίου, αλλά τα νέα δεδομένα που έχουν προκύψει με τον κορονοϊό, με τη διακοπή των αγώνων, έχουν ανατρέψει την ποδοσφαιρική πραγματικότητα. Αυτό σημαίνει πως ο Γκασπάρ θα μείνει στον Ολυμπιακό μέχρι να ολοκληρωθούν οι υποχρεώσεις των “ερυθρόλευκων” και ακολούθως η διοίκηση θα πρέπει να αποφασίσει οριστικά τι θα κάνει με την περίπτωσή του.

Υπενθυμίζεται ότι ανοιχτό είναι ακόμα το θέμα του άλλου δεξιού μπακ, του Ομάρ Ελαμπντελαουί. Ο Νορβηγός μένει ελεύθερος στο τέλος της σεζόν και ασφαλώς η θέληση της ΠΑΕ είναι να τον κρατήσει και τα επόμενα χρόνια. Μένει λοιπόν να φανεί αν ο Ολυμπιακός προχωρήσει και τη νέα σεζόν με το δίδυμο Ομάρ – Γκασπάρ στη δεξιά πλευρά της άμυνας, με έναν από αυτούς ή ακόμα και με κανέναν. Ίσως βέβαια η μία υπόθεση επηρεάσει την άλλη.

Πάντως αυτό το διάστημα κατά το οποίο δεν υπάρχουν αγώνες, ο Ολυμπιακός έχει συνδεθεί με άλλους δεξιούς οπισθοφύλακες, όπως ο Χιλιανός Ίσλα και ο Μαροκινός Μούφι, ο οποίος μάλιστα μίλησε δημόσια για “ερυθρόλευκο” ενδιαφέρον.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό