27.5 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Σπουδαίο πριμ με… δώρο στην Εθνική Γυναικών για την άνοδο και την ιστορική πρόκριση

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου των γυναικών έγραψε ιστορία με τις συνεχόμενες επιτυχίες που έφερε στις τελευταίες αγωνιστικές των προκριματικών του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος ποδοσφαίρου που είναι προγραμματισμένο για το 2025.

Μετά το «διπλό» μέσα στο Μαυροβούνιο, αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα κέρδισε τόσο την άνοδο στην League B όσο και την πρόκριση στα Playoffs του Euro 2025, πράγμα που συνέβη για πρώτη φορά στην ιστορία της. Για αυτά τα σπουδαία αποτελέσματα, η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου επιβράβευσε με πριμ ύψους 100.000 ευρώ τις διεθνείς παίκτριες, ενώ έδωσε και ένα προσωπικό δώρο ενός τάμπλετ για κάθε παίκτρια.

Η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου των γυναικών ολοκλήρωσε ιδανικά τον όμιλό της στα προκριματικά του Euro 2025, αφού με τη νίκη της απέναντι στο Μαυροβούνιο καπάρωσε την πρωτιά και μάλιστα αήττητη, κερδίζοντας με αυτόν τον τρόπο την άνοδο στην League B.

Η Ελλάδα κατόρθωσε να τερματίσει πρώτη στον δεύτερο όμιλο με τη συγκομιδή 16 βαθμών, πέντε νικών, μίας ισοπαλίας και καμίας ήττας, ενώ πέτυχε 17 γκολ και δέχτηκε μόλις τέσσερα, σε ένα γκρουπ με αντιπάλους το Μαυροβούνιο, τα Νησιά Φερόε και την Ανδόρα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό