35.5 C
Athens
Δευτέρα, 24 Ιουνίου, 2024

Σπουδαίος Τζόρνταν, άνοιξε τρίτη κλινική

Ειδήσεις Ελλάδα

Έχουν περάσει χιλιάδες παίκτες από τον «μαγικό» κόσμο του ΝΒΑ, ωστόσο, για τους περισσότερους φίλους του μπάσκετ, ένας θεωρείται ο κορυφαίος όλων των εποχών. Ο λόγος για τον Μάικλ Τζόρνταν, ο οποίος με τον δικό του τρόπο, αποδεικνύει ότι εκτός από θρυλικός αθλητής, είναι και ένας σπουδαίος άνθρωπος με συνείδηση και ενσυναίσθηση.

Αυτή τη φορά, ο θρύλος των Σικάγο Μπουλς, αποφάσισε να ανοίξει μία κλινική στη γενέτειρά του, το Γουίλμινγκτον της Βόρειας Καρολίνας, η οποία είναι για ανθρώπους που δεν είναι ασφαλισμένοι. Ο ίδιος βρέθηκε στα εγκαίνια και τόνισε ότι όλοι πρέπει να έχουν πρόσβαση στην ιατρική φροντίδα και θέλει να βοηθήσει όσους έχουν ανάγκη.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Όλοι αξίζουν να έχουν πρόσβαση στην ιατρική φροντίδα. Δεν έχει σημασία το μέρος που ζεις ή αν έχεις ασφάλεια. Όταν μία οικογένεια δεν μπορεί να υποστηρίξει, εμείς είμαστε εκεί για να το κάνουμε. Αν δεν έχουν λεφτά, δεν έχει σημασία. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να σας στηρίξουμε γιατί αυτό έγινε σε εμένα».

Η συγκεκριμένη, είναι η τρίτη κλινική που ανοίγει σε συνεργασία με τη Novant Health Clinics, ενώ δεν στάθηκε μόνο εκεί, καθώς έκανε μία ασύλληπτη δωρεά, η οποία αγγίζει τα 10 εκατομμύρια δολάρια. Στις ΗΠΑ έχει γίνει viral αυτή η ενέργεια του Μάικλ Τζόρνταν, με άλλους διάσημους αθλητές, να κοινοποιούν στους λογαριασμούς τους στα social media την κίνηση αυτή.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό