24.5 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Σπουδαίος ο Νίκος Παπαγγελής, έχασε στο νήμα το βάθρο στους Παραολυμπιακούς Αγώνες [vids]

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Ελλάδα πραγματοποιεί σπουδαία πορεία στους φετινούς Παραολυμπιακούς Αγώνες που λαμβάνουν χώρα στο Παρίσι και τραβάνε το ενδιαφέρον του φιλάθλου κοινού με τις συγκινητικές προσπάθειες των αθλητών, με τους Έλληνες να αξίζουν ειδική μνεία. Μπορεί να μην ήρθε το μετάλλιο στην ποδηλασία του δρόμου, όμως ο Νίκος Παπαγγελής κέρδισε τις καρδιές του κόσμου και τις εντυπώσεις το μεσημέρι της Τετάρτης (04/09). Ο σπουδαίος ποδηλάτης συμπατριώτης μας τερμάτισε στην 4η θέση στον τελικό ατομικής χρονομέτρησης στην κατηγορία C2.

Με χρόνο τερματισμού στα 20 λεπτά, 12 δευτερόλεπτα και 32 εκατοστά, ο Παπαγγελής έχασε στις λεπτομέρειες την παρουσία του στο βάθρο. Για την ιστορία, χρυσός παραολυμπιονίκης αναδείχθηκε ο Αλεξάντρ Λοτέ από την Γαλλία με χρόνο 19:24.45, κατακτώντας την πρώτη θέση μπροστά στους ανθρώπους του, με την δεύτερη θέση και το αργυρό μετάλλιο να πηγαίνει στον Έβουντ Βρόμαντ από το Βέλγιο με χρόνο 19:26.61.

Την τριάδα των μεταλλιούχων ολοκλήρωσε ο Ντάρεν Χικς από την Αυστραλία που τερμάτισε με χρόνο 19:40.08 και ο οποίος κέρδισε στο νήμα των Νίκο Παπαγγελή, παίρνοντας θέση στο βάθρο των Παραολυμπιακών Αγώνων.

«Με πονάει που έχασα το μετάλλιο για λίγα δευτερόλεπτα, στο Λος Άντζελες πάμε για το χρυσό», είπε μεταξύ άλλων στις δηλώσεις του ο Έλληνας αθλητής ο οποίος δεν έχασε το κουράγιο του παρά την άτυχη έκβαση του αγώνα του, δίνοντας το έναυσμα για την επόμενη διοργάνωση του Λος Άντζελες το 2028.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό