25.2 C
Athens
Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου, 2024

Σπιλέφσκι: «Χαρούμενος με την ομάδα και την προετοιμασία, θυμωμένος που δεν καθαρίσαμε το ματς νωρίτερα»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο προπονητής Αλεξέι Σπιλέφσκι παραχώρησε δηλώσεις, αναφορικά με τον αγώνα κόντρα στην Καρμιώτισσα.

Ικανοποιημένος με την προετοιμασία και την ομάδα του, δήλωσε ο Αλεξέι Σπιλέφσκι, μετά τη νίκη κόντρα στην Καρμιώτισσα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Συγκεκριμένα, στην κάμερα της Cytavision δήλωσε:

«Η καλή προετοιμασία ήταν το κλειδί. Είμαι ικανοποιημένος με την προετοιμασία και την ομάδα μου. Είμαι λίγο θυμωμένος που δεν «καθαρίσαμε» το παιχνίδι λίγο νωρίτερα. Δεν έχουμε Ευρώπη αυτή την χρονιά. Αν σκοράρουμε ένα, πρέπει να πάμε για το δεύτερο. Δεν υπάρχει περιθώριο να είμαστε παθητικοί.

Ακολούθως, στη συνέντευξη τύπου ανέφερε:

«Αυτή η ομάδα, η φετινή, είναι ο καλύτερος Άρης από τη μέρα που είμαι εδώ. Όχι δεν θα προχωρήσουμε σε άλλες μεταγραφές. Υπάρχει ενδιαφέρον για τρεις-τέσσερις ποδοσφαιριστές μας, αλλά θέλουν να μείνουν και αυτό θα γίνει. Δεν θέλω να αναφερθώ σε ονόματα, γιατί θα ήταν άδικο, αλλά πρόκειται για νεαρούς ποδοσφαιριστές που έχουν κάνει καλή προετοιμασία. Όσον αφορά τον Γκόλντσον, θεωρήσαμε ότι είναι καλύτερο να τον κρατήσουμε έξω για να γίνει εντελώς καλά. Ο Μπράουν είχε λίγες προπονήσεις, γι’ αυτό δεν ήταν μαζί μας, ενώ ο Καζού θα μπει σε φουλ ρυθμούς από βδομάδας. Ο Μάτισικ είχε ίωση».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό