28 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Σπαρτιάτες: Κάνουν δεύτερες σκέψεις οι «αντάρτες» βουλευτές;

Ειδήσεις Ελλάδα

Από αναβολή σε αναβολή πηγαίνει η συνεδρίαση της Κ.Ο. των Σπαρτιατών μετά το «αντάρτικο» 9 βουλευτών κατά του επικεφαλής Βασίλη Στίγκα. Και ενώ ήταν σχεδόν βέβαιο ότι θα είχαμε έναν αρχηγό κόμματος χωρίς…κόμμα ,φαινόμενο μοναδικό στα κοινοβουλευτικά χρονικά, ίσως κάτι τέτοιο τελικά αποφευχθεί καθώς υπάρχουν ορισμένες ενδείξεις εκτόνωσης της κρίσης, η πηγή της οποίας εντοπίζεται σε ένα από τα κελιά των φυλακών Δομοκού.

Οι βουλευτές των Σπαρτιατών όπως γράφει ο ΒΗΜΑτοδότης κάνουν λοιπόν δεύτερες σκέψεις. Σκέψεις που λένε ότι αν ανεξαρτητοποιηθούν , με αυτό τον τρόπο θα έχουν πατενταριστεί ως του Ηλία Κασιδιάρη και έτσι θα εμπίπτουν στις τροπολογίες που απαγορεύουν την κάθοδο σε εκλογές κόμματος που φυσικός αρχηγός είναι καταδικασμένος για εγκληματική οργάνωση. Θα είναι δηλαδή Βουλευτές μιας χρήσης ή μάλλον μιας τετραετίας. Έτσι, είναι ενδεχόμενο κάποιοι από τους Σπαρτιάτες Βουλευτές να βλέπουν την ακροδεξιά καριέρα τους ως πιο σημαντική από την δήλωση πίστης στο «καύσιμο της εκλογής» τους.

Η συνέχεια, μάλλον την Παρασκευή 4 Αυγούστου που και σαν επέτειος της εγκαθίδρυσης της δικτατορίας του Μεταξά, ίσως να επιλέχθηκε σκοπίμως, για να φωτίσει τους τωρινούς θαυμαστές του…

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό