15.6 C
Athens
Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου, 2024

Σπανούλης και Ζήσης 16 χρόνια μετά σε Ολυμπιακό Χωριό με φωτογραφία throwback

Ειδήσεις Ελλάδα

Μπορεί να μην εξασφάλισε ένα εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού μέσω του Eurobasket η Εθνική, όμως φρόντισε να το κάνει μέσω του προολυμπιακού τουρνουά στο ΣΕΦ. Η Ελλάδα έκανε 4/4 νίκες και με θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην Κροατία στον τελικό, πέτυχε τον μεγάλο της στόχο.

Προπονητής της Εθνικής εδώ και λίγους μήνες είναι ο Βασίλης Σπανούλης, ο οποίος κατάφερε στα πρώτα του επίσημα παιχνίδια στον πάγκο της ομάδας, να την οδηγήσει σε μία μεγάλη διοργάνωση. Ο ίδιος, είχε παίξει σε Ολυμπιακούς Αγώνες το 2008 με την Ελλάδα, όπου ήταν και η τελευταία συμμετοχή της χώρας μας στο Πεκίνο.

Φωτογραφία throwback Σπανούλη και Ζήση 

Το 2008 στην «επίσημη αγαπημένη» αγωνιζόταν και ένας άλλος σπουδαίος μπασκετμπολίστας της Ελλάδας. Ο λόγος για τον Νίκο Ζήση, ο οποίος από τότε είχε τρομερή σχέση με τον Βασίλη Σπανούλη και πλέον συνεργάζονται μαζί στην εθνική, καθώς είναι general manager της ομάδας.

Οι δυο τους, αποφάσισαν να βγάλουν μία φωτογραφία στο Ολυμπιακό χωριό του Παρισιού και «ξύπνησαν» αναμνήσεις από το παρελθόν. Στον επίσημο λογαριασμό της Ελληνικής ομοσπονδίας μπάσκετ, ανέβηκε μία αντίστοιχη φωτογραφία που είχαν βγάλει το 2008.

«Ο χρόνος πετάει» ήταν η λεζάντα του ποσταρίσματος και οι Σπανούλης και Ζήσης, θέλουν να οδηγήσουν και πάλι την Ελλάδα στις επιτυχίες.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό