15.6 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Σπαλέτι: Τον μπέρδεψαν για… στρίπερ σε μπάτσελορ πάρτι νύφης! ()

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Λουτσιάνο Σπαλέτι έκανε ποδήλατο αμέριμνος σε πλατεία της Νάπολης, όταν ξαφνικά πέτυχε μια παρέα γυναικών οι οποίες τον πέρασαν για τον… στρίπερ που περίμεναν για το μπάτσελορ πάρτι της φίλης τους!

Τις τελευταίες μέρες ο Λουτσιάνο Σπαλέτι παρουσιάζεται «φευγάτος» από τη Νάπολι, μετά τη φερόμενη ρήξη του με τον ιδιοκτήτη του κλαμπ, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις. Ο Ιταλός τεχνικός έβαλε τη σφραγίδα του στην επιστροφή των Παρτενοπέι στον ιταλικό θρόνο αλλά η συζήτηση πλέον έχει μεταφερθεί στο αν θα παραμείνει ή όχι και τη νέα σεζόν.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο πάντως, η κουβέντα γύρω από το όνομα του 64χρονου allenatore εστιάστηκε σε κάτι εντελώς εκτός του ποδοσφαίρου. Συγκεκριμένα, γύρω από ένα… μπάτσελορ πάρτι.

Ο προπονητής των Ναπολιτάνων πρωταγωνίστησε σε ένα βίντεο που έγινε viral, το οποίο τον δείχνει να κάνει ποδήλατο αμέριμνος σε πλατεία της πόλης όταν ξαφνικά συναντά μια παρέα γυναικών. Κι εκείνες τον πλησίασαν, νομίζοντας πως είναι ο στρίπερ που περίμεναν για το πάρτι της φίλης τους!

Ο Σπαλέτι χωρίς να το καταλάβει πέρασε στον χώρο που διεξαγόταν το μπάτσελορ πάρτι της νύφης και οι παρευρισκόμενες χωρίς να καταλάβουν φυσικά το ποιον είχαν πραγματικά απέναντί τους, ακούγεται να τον ρωτάνε: «Είσαι ο στρίπερ που περιμένουμε;».

Μετά την αρνητική απάντηση του, όλοι ξέσπασαν σε γέλια και παρά την αμήχανη στιγμή οι καλεσμένες έβγαλαν και selfie με τον Τοσκανό coach.

😂💙 pic.twitter.com/rYUR1tAqDo

— Kakha Dgebuadze (@ka_dge) May 21, 2023

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό