25.2 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Σπίρτζης: «Η γελοιοποίηση ξεκίνησε με την εκλογή Κασσελάκη – Δε θα μπω στο οπαδικό παιχνίδι»

Ειδήσεις Ελλάδα

Πυρά κατά του Στέφανου Κασσελάκη εξαπέλυσε ο πρώην υπουργός της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Σπίρτζης, κατηγορώντας τον πλέον πρώην πρόεδρο του κόμματος για τη γελοιοποίησή του.

Συγκεκριμένα, ο κ. Σπίρτζης μιλώντας στην εκπομπή «Χωρίς Μακιγιάζ» του AtticaTV, είπε χαρακτηριστικά: «Η γελοιοποίηση του κόμματος δεν έγινε επειδή υπάρχει εσωτερική διαμάχη, η γελοιοποίηση ξεκίνησε με την εκλογή του Στέφανου Κασσελάκη στην προεδρία του κόμματος. Ο Στέφανος Κασσελάκης έχει υπηρετήσει συνεχείς αιτίες που δημιουργεί ο ίδιος για εσωστρέφεια και διχασμό με μια σειρά από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ».

Συνεχίζοντας, τόνισε: «Εγώ δεν τσιμπάω. Δε θα μπω στο οπαδικό παιχνίδι του Στέφανου Κασσελάκη. Αυτό είναι για το ποδόσφαιρο. Εδώ αναμετριούνται πολιτικές ιδέες, πολιτικές απόψεις και συγκεκριμένη πολιτική τακτική και πρακτική. Ο Στέφανος Κασσελάκης μέχρι τώρα έχει υπηρετήσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη και όχι το κόμμα του και τον χώρο του, έχει συνεχώς διατυπώσει απόψεις που τις αναιρεί την ίδια ή την επόμενη ημέρα. Έχει διαιρέσει το κόμμα, έχει μιλήσει για μαύρα χρήματα σε σχέση με τον πρώην πρόεδρο και πρώην πρωθυπουργό, τον Αλέξη Τσίπρα, έχει θίξει συντρόφους του λέγοντας ότι θα φύγουν να πάνε σε ένα άλλο κόμμα με πρόεδρο που θα ορίσει η διαπλοκή. Έχετε ξαναδεί εσείς τέτοιο πρόεδρο;».

Ενώ για τι επερχόμενες εσωκομματικές εκλογές, ανέφερε ότι : «Δεν πρέπει να κάνουμε τα λάθη που κάναμε στην προηγούμενη εκλογή προέδρου, πρέπει να γίνει συνέδριο να κατατεθούν πολιτικές απόψεις, πολιτικά πλαίσια».

Όσον αφορά την πιθανότητα να δημιουργηθεί νέο κόμμα υπό την ηγεσία του κ. Κασσελάκη με βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, με αποτέλεσμα να χάσει ο ΣΥΡΙΖΑ τον ρόλο της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο ίδιος σχολίασε: «Θα χάσουμε τον ρόλο της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αυτό να το πείτε σε όσους βουλευτές ενώ έλεγαν το αντίθετο, μόλις πέρασε η πρόταση μομφής από την Κεντρική Επιτροπή, μαζευόντουσαν για να μαζέψουν υπογραφές, πιθανά να φύγουν, και περιμέναν μετρήσεις αν θα έκανε κόμμα ο κύριος Κασσελάκης».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό