23.1 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Σπίρτζης για την υπόθεση στον Κολωνό: Να δοθούν στη δημοσιότητα τα στοιχεία των 213 υποψήφιων βιαστών της 12χρονης

Ειδήσεις Ελλάδα

 «Κάθε καθυστέρηση ισοδυναμεί με συγκάλυψη» αναφέρει ο ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία. 

«Τόσο οι Αρχές όσο και η κυβέρνηση οφείλουν να γνωρίζουν πως κάθε καθυστέρηση ισοδυναμεί με συγκάλυψη. Δεν θα επιτρέψουμε στην κυβέρνηση Μητσοτάκη μία ακόμα επανάληψη της υπόθεσης Λιγνάδη», τονίζει ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Χρήστος Σπίρτζης, σε on camera δήλωσή του.

«Οι Αρχές ακόμα αρνούνται να δώσουν τα στοιχεία των 213 υποψήφιων βιαστών και δη όσων έχουν ήδη ταυτοποιηθεί, άρα είναι σίγουρα βιαστές» σημειώνει ο Χρήστος Σπίρτζης και προσθέτει:

«Πληθαίνουν οι αποκαλύψεις για τον 53χρονο, ο οποίος εκτός από διασυνδέσεις με τη ΝΔ και το τοπικό αστυνομικό τμήμα, αποτελούσε προνομιακό προμηθευτή του Δημοσίου με απευθείας αναθέσεις, ειδικά από το Υπουργείο Υγείας στο διάστημα 2011 ως 2014».

Ακολουθεί η πλήρης δήλωση:

«Όλοι παρακολουθούμε σοκαρισμένοι τις αποκαλύψεις για τη δράση του κυκλώματος παιδοβιαστών στην Αθήνα.

Εν μέσω καταγγελιών για εμπλοκή πολλών προσώπων της υψηλής κοινωνίας, του καλλιτεχνικού κόσμου και πολιτικών προσώπων, οι Αρχές ακόμα αρνούνται να δώσουν τα στοιχεία.

Τα στοιχεία των 213 υποψήφιων βιαστών και δη όσων έχουν ήδη ταυτοποιηθεί, άρα είναι σίγουρα βιαστές.

Την ίδια ώρα, πληθαίνουν οι αποκαλύψεις για τον 53χρονο, ο οποίος εκτός από διασυνδέσεις με τη ΝΔ και το τοπικό αστυνομικό τμήμα, αποτελούσε προνομιακό προμηθευτή του Δημοσίου με απευθείας αναθέσεις, ειδικά από το Υπουργείο Υγείας στο διάστημα 2011 ως 2014.

Επιβεβαιώνοντας έτσι τις πολιτικές διασυνδέσεις που είχε ο βιαστής με τη Νέα Δημοκρατία.

Τα ερωτήματα είναι αμείλικτα:

Ποιους καλύπτουν και δεν δίνουν τα στοιχεία στη δημοσιότητα ώστε να δώσουν τη δυνατότητα της αναγνώρισης στο θύμα και σε άλλα ενδεχόμενα θύματα του κυκλώματος;

Ποιες οι σχέσεις του 53χρονου παιδοβιαστή με τον διοικητή του ΑΤ Κολωνού;Ποιες οι σχέσεις του με αυτοδιοικητικούς φορείς και στελέχη της ΝΔ και ποιες ακριβώς με το κόμμα της ΝΔ;

Με ποια κριτήρια δόθηκαν οι απευθείας αναθέσεις στην επιχείρηση του 53χρονου;

Τόσο οι Αρχές όσο και η κυβέρνηση οφείλουν να γνωρίζουν πως κάθε καθυστέρηση ισοδυναμεί με συγκάλυψη.

Δεν θα επιτρέψουμε στην κυβέρνηση Μητσοτάκη μία ακόμα επανάληψη της υπόθεσης Λιγνάδη». 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό