21.5 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Σοφία Χατζηπαντέλη-Βίκυ Καγιά: Το χρονικό της κόντρας – Από τις δηλώσεις θαυμασμού στο unfollow

Ειδήσεις Ελλάδα

Επιμέλεια: Αγγελική Στόγια

Αν ένα στοιχείο του GNTM 5 κατάφερε να τραβήξει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού φέτος, τότε αυτό ήταν χωρίς καμία αμφιβολία, η συμμετοχή της Σοφίας Χατζηπαντέλη.

Η guest κριτής του διαγωνισμού μόδας άφησε σίγουρα το στίγμα της στο «GNTM» και στην τηλεόραση τόσο με την εκκεντρική εμφάνισή της και το ιδιαίτερο μονόφρυδο αλλά κυρίως με τον χαρακτήρα της που είναι γεμάτος δυναμισμό και αυθορμητισμό.

Το μοντέλο, με τις εκρήξεις του και τις ατάκες του κατάφερε να τραβήξει πάνω της όλα τα φώτα και να επισκιάσει ακόμα και τη Βίκυ Καγιά, μιας και το Twitter ασχολούνταν σε κάθε επεισόδιο, μαζί της.

«Η Σοφία Χατζηπαντελή είναι το babe love μου, μιλάμε καθημερινά και στο τηλέφωνο και στο Instagram. Την λατρεύω και την εκτιμώ, την γουστάρω πολύ που φωνάζει και στα επόμενα επεισόδια θα δείτε και άλλα», είχε πει η Βίκυ Καγιά όταν την ρώτησαν πώς είναι οι σχέσεις της με την guest κριτή του show, ενώ με κάθε ευκαιρία, την υποστήριζε για την κριτική που δεχόταν.

Το επεισόδιο που άλλαξε την εικόνα που είχαμε μέχρι τότε για τη σχέση ανάμεσα στην Καγιά και την Χατζηπαντέλη

Στο επεισόδιο που παρακολουθήσαμε στις 26/9 φάνηκε πως οι σχέσεις των δύο κυριών δεν είναι τόσο καλές όσο θα περίμενε κανείς.

Συγκεκριμένα, κάποια στιγμή, η Βίκυ Καγιά την ώρα που γελούσε, ακούμπησε την Σοφία Χατζηπαντέλη. Εκείνη τη στιγμή, η guest κριτής γύρισε και την κοίταξε με το πιο δολοφονικό βλέμμα που υπάρχει και φυσικά η αντίδραση αυτή, καταγράφηκε από την κάμερα κι έγινε viral στη συνέχεια.

Η Βίκυ Καγιά απάντησε με τον δικό της τρόπο στις φήμες περί κόντρας  με την Σοφία Χατζηπαντελή

Για την κόντρα των δύο γυναικών και όσα γράφονται απάντησε αρχές Οκτωβρίου η Βίκυ Καγιά μέσα από μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα η ίδια μοιράστηκε ένα άλμπουμ φωτογραφιών από τα γυρίσματα του GNTM. Ανάμεσα σε αυτές τις φωτογραφίες είδαμε και μια στην οποία οι δυο γυναίκες είναι αγκαλιασμένες και χαμογελούν.

Σοφία Χατζηπαντελή: Όσα είπε για τη Βίκυ Καγιά στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη μετά την αποχώρηση από το GNTM 

Η Σοφία Χατζηπαντελή το μεσημέρι του Σαββάτου (08/10) έδωσε την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη μετά την αποχώρηση από το GNTM στην εκπομπή «Γεια σου» και μεταξύ άλλων είχε αναφερθεί στη Βίκυ Καγιά.

Πολλά ακούστηκαν κατά τη διάρκεια του ριάλιτι  μόδας για τη σχέση της Σοφίας Χατζηπαντελή με τη Βίκυ Καγιά, με τις φήμες να κάνουν λόγο για εντάσεις και κόντρα ανάμεσα στις δύο γυναίκες.

Η Σοφία Χατζηπαντελή θέλησε να δώσει τη δική της απάντηση, κλείνοντας μάλλον μια για πάντα τη συζήτηση περί μεταξύ τους κόντρας.

«Αν δεν ήταν η Βίκυ, δεν θα το έκανα. Μου έδωσε αυτή την ευκαιρία. Γνώρισα τη Βίκυ και μου είχε πει ότι θα ήμουν τέλεια και πως με θέλει. Ίσως θα με ξαναδείτε στο GNTM…», είχε πει το μοντέλο.

Η αιχμηρή ατάκα για τους κριτές του GNTM 5

Και ενώ τα δημοσιεύματα θέλουν τη Σοφία Χατζηπαντελή να επιστρέφει στο GNTM λίγο πριν αυτό ρίξει αυλαία, εκείνη σχολιάζει με ιδιαίτερα αιχμηρό τρόπο τους άλλους τρεις κριτές, Βίκυ Καγιά, Γιώργο Καράβα και Τάσο Σοφρωνίου μέσα από τα social media της.

Συγκεκριμένα, η Σοφία Χατζηπαντελή απάντησε σε ένα σχόλιο που δέχτηκε στο Instagram στο οποίο μια κοπέλα της ζητούσε να επιστρέψει στο GNTM γράφοντας: «Σε αντίθεση με τους άλλους κριτές του GNTM, εγώ έχω μία καριέρα για την οποία νοιάζομαι. Δεν μιλάω μόνο για όσα έχω κάνει, κάνω πραγματικά».

To unfollow στη Βίκυ Καγιά

Η Σοφία Χατζηπαντελή, μετά το πρόσφατο «αιχμηρό» της σχόλιο της για τους υπόλοιπους κριτές του GNTM, επανήλθε με μια ακόμα ανάρτηση που θα συζητηθεί.

Συγκεκριμένα, πολλοί χρήστες των social media παρατήρησαν ότι η πολυσυζητημένη κριτής του ριάλιτι μοντέλων δεν ακολουθεί πια τη Βίκυ Καγιά στο Instagram.

Η Σοφία Χατζηπαντελή θέλησε να πάρει θέση για το unfollow μέσω των instastories, χωρίς ωστόσο να αναφέρει το όνομα της Βίκυς Καγιά.

«Υπάρχουν κάποιες φήμες ότι έχω κάνει κάποιον unfollow, επειδή υπάρχει κάποια κόντρα μεταξύ μας, κάποιο δράμα. Εντάξει, δείτε πώς θα σας απαντήσω. Δείτε πόσους ακολουθώ, είναι πολλοί. Οπότε για να έχω κάνει κάποιον unfollow, υπάρχει λόγος» είπε η Σοφία Χατζηπαντελή.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό