35.2 C
Athens
Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024

Σοφία Καρβέλα: Η λευκή τζιν φούστα έχει πάρει ήδη θέση στα summer looks της

Ειδήσεις Ελλάδα

Είναι η τέλεια φούστα για να καλωσορίσεις το καλοκαίρι!

Καλοκαιράκι και επίσημα πια! Αυτή είναι η καλύτερη εποχή του χρόνου, η περίοδος των διακοπών και της άδειάς μας. Μέσα στον Ιούνιο ακόμα και η ζωή στην πόλη κυλάει διαφορετικά, γιατί όλοι είμαστε σε ένα ανεβασμένο mood και η μία έξοδος διαδέχεται την άλλη. Πρέπει, λοιπόν, να είσαι και αντίστοιχα προετοιμασμένη με τα κατάλληλα σύνολα για τις εξόδους και τα events του μήνα, βάζοντας στη γκαρνταρόμπα του καλοκαιριού τα καλύτερα key items που θα σε βοηθήσουν να ανανεωθείς και να νιώσεις τον καλοκαιρινό αέρα.

Η Hailey Bieber έφερε το pregnancy style και πάλι στο προσκήνιο -Το effortless cool στα καλύτερά του

Και τι κάνουμε συνήθως όταν θέλουμε να πάρουμε έμπνευση; Ξεκινάμε το scrolling στο κινητό μας και βλέπουμε τα αγαπημένα μας fashion girls στο Instagram, μελετώντας προσεκτικά τα looks τους. Η Σοφία Καρβέλα, η κόρη της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα, έχει έναν από τους πιο ενδιαφέροντες λογαριασμούς στο Instagram και ειδικά την περίοδο του καλοκαιριού μπορείς να πάρεις πολλές ιδέες από τα σύνολά της. Μην ξεχνάς ότι η Σοφία είναι επαγγελματίας της μόδας και έχει κάνει μία άκρως επιτυχημένη καριέρα ως στυλίστρια στην Αμερική. Οπότε τα φώτα στους experts!

Λευκή τζιν φούστα: Το item που θα αλλάξει το casual chic style του καλοκαιριού.

Έχεις σκεφτεί ποτέ γιατί έχει ανέβει τόσο πολύ το κομμάτι του casual chic στον τρόπο που ντυνόμαστε σήμερα; Επειδή συνδυάζει την άνεση με την κομψότητα. Και ειδικά σε μια απαιτητική περίοδο όπως το καλοκαίρι σε μια χώρα σαν την Ελλάδα με τις θερμοκρασίες να χτυπάνε κόκκινο, είναι απαραίτητη η άνεση. Κάπως έτσι και η Σοφία Καρβέλα έχει μάθει να εντάσσει σε κάθε σεζόν στη συλλογή της όλα τα απαραίτητα essentials που τη βοηθάνε να δημιουργεί εύκολα και εντυπωσιακά σύνολα.

https://www.instagram.com/p/C7hf-9MvemT/

Η maxi λευκή τζιν φούστα είναι ένα από αυτά και σε μία από τις τελευταίες της αναρτήσεις μας δείχνει πώς να τη συνδυάσουμε με ψηλοτάκουνα πέδιλα και ένα cool, loose πλεκτό με ριγμένο τον έναν ώμο. Πρόκειται φυσικά για ένα καλοκαιρινό knitted item που μπορεί να φορεθεί από την πόλη μέχρι το νησί. Η λευκή τζιν φούστα έρχεται να αντικαταστήσει το κλασικό denim και είναι η νέα απαραίτητη προσθήκη στη συλλογή του Ιουνίου.

Μαρί Σαντάλ: Το casual chic σύνολο με τζιν και σακάκι -Τα neutral αξεσουάρ το απογείωσαν

Shop the look:



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό