18.2 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Σου έκανε επιτέλους πρόταση γάμου; Αυτοί είναι οι 5 πιο δημοφιλείς μήνες για να παντρευτείς

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο νούμερο ένα δημοφιλής μήνας μάλλον θα σε εκπλήξει.

Όταν ένα ζευγάρι είναι χρόνια μαζί σε μία σχέση η επόμενη διαδρομή είναι ή ο γάμος ή ο χωρισμός. Στην προκειμένη θα σταθούμε στον γάμο γιατί είμαστε φύσει αισιόδοξες και πάντα θέλουμε το happy end, σε ότι και αν συμβαίνει γύρω μας.

Αν λοιπόν σου έκανε επιτέλους την πολυπόθητη πρόταση που τόσο περίμενες κι έχεις ήδη αγχωθεί με τις ετοιμασίες του γάμου, είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε, επιλέγοντας έστω τον σωστό μήνα για να παντρευτείς.

5 είναι οι πιο δημοφιλείς μήνες για να παντρευτείς και αυτόν που είναι στο νούμερο ένα ούτε τον φαντάζεσαι.

#5. Αύγουστος

Σύμφωνα με την έκθεση WeddingWire Newlywed 2020, το 10% των ζευγαριών παντρεύονται τον Αύγουστο, καθιστώντας τον έτσι τον πέμπτο πιο δημοφιλή μήνα γάμου. Ο Αύγουστος είναι μια δημοφιλής περίοδος για διακοπές (ιδιαίτερα για φοιτητές ή όσους εργάζονται στην εκπαίδευση), οπότε οι καλεσμένοι σου μπορεί να αισθάνονται πιο διατεθειμένοι και σε θέση να ξεφύγουν από το γραφείο για να ταξιδέψουν στον τόπο του γάμου σου αυτήν την εποχή.

#4. Μάιος

Η άνοιξη είναι μια ρομαντική περίοδος και τα ζευγάρια σίγουρα προτιμούν τα λουλούδια του Μαΐου από τα σκωτσέζικα ντους του Απριλίου! Ο Μάιος είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς μήνες γάμου (το 11%  των ζευγαριών παντρεύονται τον Μάιο) για καλό λόγο – ο θερμότερος καιρός και η αίσθηση αναγέννησης και ανανέωσης που φέρνει η άνοιξη, είναι ότι καλύτερο για έναν γάμο.

Στην πραγματικότητα, η άνοιξη ήταν ιστορικά η πιο δημοφιλής περίοδος για γάμους, αλλά τώρα είναι στην τέταρτη θέση. Ο Μάιος ξεκινά επίσης αυτό που είναι γνωστό ως «περίοδος αιχμής γάμου», η οποία διαρκεί έως τον Οκτώβριο.

4 λόγοι που ο σύντροφός σου δεν σου έχει κάνει ακόμη πρόταση γάμου
#3. Ιούνιος

Το καλοκαίρι είναι μια περίοδος χαλάρωσης και διακοπών για πολλούς, οπότε δεν προκαλεί και μεγάλη έκπληξη το γεγονός ότι ο Ιούνιος είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς μήνες γάμου, με το 13 % των ζευγαριών να παντρεύονται τον Ιούνιο.

Το καλοκαίρι είναι στην πραγματικότητα η δεύτερη πιο δημοφιλής περίοδος για γάμους και το 31 % των ζευγαριών παντρεύονται το καλοκαίρι. Οι θερμοκρασίες του Ιουνίου τείνουν να είναι λίγο πιο ήπιες από τον γεμάτο αέρα Ιούλιο και Αύγουστο, οπότε δεν είναι περίεργο που τα ζευγάρια επιλέγουν αυτόν τον μήνα για να παντρευτούν. Μάλιστα, το 2015, ο Ιούνιος ήταν ο πιο δημοφιλής μήνας για γάμους.

#2. Σεπτέμβριος

Fun fact: Τα ζευγάρια λατρεύουν τους φθινοπωρινούς γάμους. Αποδεικνύεται ότι το 36% των ζευγαριών παντρεύονται το φθινόπωρο και ο Σεπτέμβριος είναι ο δεύτερος πιο δημοφιλής μήνας γάμου, με το 15% των ζευγαριών να παντρεύονται τότε. Ο Σεπτέμβριος προσφέρει αυτή την αίσθηση του φθινοπώρου, αλλά προσφέρει τον ακόμα ζεστό καιρό του καλοκαιριού σε πολλά μέρη της χώρας.

20 hacks για να απολαύσεις την ημέρα του γάμου σου χωρίς άγχος
#1. Οκτώβριος

Ο Οκτώβριος ήταν ο πιο δημοφιλής μήνας γάμου τα τελευταία χρόνια. Στην πραγματικότητα, τρεις από τις πιο δημοφιλείς ημερομηνίες γάμου το 2019 πραγματοποιήθηκαν τον Οκτώβριο (7, 14 και 21). Είτε διοργανώνεις έναν γάμο με θέμα το φθινόπωρο είτε όχι, υπάρχουν πολλά πράγματα να αγαπήσεις αυτή την εποχή του χρόνου-ο καθαρός αέρας, η ζεστή ατμόσφαιρα, τα φύλλα που αλλάζουν (σκέψου μόνο τις φανταστικές φωτογραφίες που θα βγάλεις με φόντο τα χρώματα του φθινοπώρου) και πολλά άλλα. Ας πιούμε λοιπόν στην υγειά του Οκτώβριου, τον πιο περιζήτητο μήνα για γάμους.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό