21.1 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Σολομός με ρύζι: Η πανεύκολη συνταγή που κάνει χαμό στο TikTok ()

Ειδήσεις Ελλάδα

Σολομός με ρύζι. Η παρασκευή κάνει τη διαφορά! Εσύ έχεις δοκιμάσει αυτή την εκδοχή;

Οι συνταγές που γίνονται viral στο TikTok είναι συνήθως απλές και γευστικές. Τείνουν να διαθέτουν απλά συστατικά, γρήγορους χρόνους προετοιμασίας και απαιτούν ελάχιστες γαστρονομικές δεξιότητες.

Πιθανότατα θυμάσαι πολλές συνταγές και tips που γίνονται viral μέσα από το TikTok και έχεις μπει στον πειρασμό να τα δοκιμάσεις κι εσύ. Η τελευταία μανία έχει να κάνει με μια συνταγή που ξεσπά εθισμό στους TikTokers παγκοσμίως.

Πρόκειται για μια αστεία -θα λέγαμε- συνταγή, πιο γρήγορη και πιο εύκολη ακόμη κι από το τοστ. Τις τελευταίες εβδομάδες όλοι μιλούν για τη συνταγή με τον σολομό και το ρύζι της Emily Mariko.

Η Mariko, η οποία έχει τώρα 4,8 εκατομμύρια οπαδούς στο TikTok, δημοσιεύει αναρτήσεις, κάνει vlog και φαινομενικά απλές συνταγές – συνοδευόμενες από χαλαρωτικές οδηγίες για μια οργανωμένη κουζίνα.

#FetaPasta: Η διαιτολόγος δοκίμασε τη viral συνταγή για ζυμαρικά του Tik Tok

Στο κανάλι της στο YouTube, η Mariko δημοσιεύει όλα όσα κάνει καθημερινά στο σπίτι. Ο σολομός με το ρύζι έχει γίνει viral….

Στο της στο TikTok με τη λεζάντα «Το καλύτερο γεύμα της εβδομάδας!», η Emily Mariko συνδυάζει τον σολομό που περίσσεψε από προηγούμενη ημέρα με το ρύζι. Η διαδικασία είναι πολύ απλή: τεμαχίζει το φιλέτο σολομού και όταν τον έχει ψιλοκόψει, τον προστεθεί σε ένα μπολ με ρύζι. Στη συνέχεια προσθέτει ένα παγάκι, το οποίο βοηθά στον ατμό του ρυζιού,  και στη συνέχεια το καλύπτει με αντικολλητικό χαρτί και το βάζει για λίγα λεπτά στον φούρνο μικροκυμάτων.

Μόλις ζεσταθεί το πιάτο, ρίχνει από πάνω μαγιονέζα, κέτσαπ και σάλτσα σόγιας. Αναμειγνύει όλες τις σάλτσες στο σολομό και το ρύζι και στη συνέχεια ολοκληρώνει το πιάτο με φέτες από αβοκάντο. Τέλος, πιάνει το μείγμα με ξυλάκια και φύλλα nori και τρώει κάθε μπουκιά σαν να απολαμβάνει σούσι.

@emilymariko

 

♬ original sound – Emily Mariko

Το πρωτότυπο της έχει συγκεντρώσει περισσότερες από 50 εκατομμύρια προβολές και μάλιστα έχει το hashtag  #salmonrice, το οποίο έχει πλέον περισσότερες από 300 εκατομμύρια προβολές. Τα περισσότερα από τα #salmonrice είναι άτομα που δημοσιεύουν τις δικές τους εκδόσεις του πιάτου, συμπεριλαμβανομένων μερικών που προσθέτουν αγγούρι στο μείγμα και άλλα δημιουργούν υπέροχες vegan εκδοχές.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό