21.7 C
Athens
Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου, 2024

Σοκ στο ελληνικό ποδόσφαιρο, πέθανε ο Τζορτζ Μπάλντοκ

Ειδήσεις Ελλάδα

Σοκ, θρήνος και τραγωδία στο ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς ο άσος του Παναθηναϊκού Τζορτζ Μπάλντοκ βρέθηκε νεκρός στην πισίνα του σπιτιού του, στη Γλυφάδα.

Η είδηση έρχεται ως κεραυνός εν αιθρία στο ποδόσφαιρο της χώρας, καθώς ο ομογενής Άγγλος αμυντικός ήταν εν ενεργεία διεθνής, αλλά και στην οικογένεια του Παναθηναϊκού.

Τον αναζητούσε η γυναίκα του

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η σύζυγος του 31χρονου που μένει στην Αγγλία μαζί με το παιδί τους, τον αναζητούσε για ώρες απ’ το μεσημέρι της Τετάρτης,  χωρίς να μπορεί να τον βρει. Κάλεσε τον ιδιοκτήτη του σπιτιού στο οποίο διέμενε ο Μπάλντοκ στη Γλυφάδα για να πάει να δει τι είχε συμβεί, με τον τελευταίο να τον εντοπίζει χωρίς να έχει τις αισθήσεις του.

Κλήθηκε από τον ιδιοκτήτη το ΕΚΑΒ, με τον γιατρό της κινητής μονάδας να πιστοποιεί το θάνατό του και να αναμένει την ασφάλεια για να ξεκαθαριστούν τα αίτια του θανάτου του. Κι αυτό διότι βάσει πρωτοκόλλου, όταν πιστοποιείται θάνατος σε οικεία, πρέπει να επιληφθεί η Σήμανση με την παρουσία ιατροδικαστή.

Την έρευνα έχει αναλάβει υποδιεύθυνση Ασφαλείας νοτιοανατολικής Αττικής.

Δεν βρέθηκαν χτυπήματα

Οι πρώτες πληροφορίες απ’ την Αστυνομία να αναφέρουν πως δεν βρέθηκαν χτυπήματα στο σώμα του Μπάλντοκ, ωστόσο η ακριβής αιτία του θανάτου του θα προκύψει από την νεκροψία-νεκροτομή.

Συντετριμμένοι είναι οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, που αδυνατούσαν να πιστέψουν αυτό που συνέβη σε ένα απ’ τα πιο αγαπητά πρόσωπα στα αποδυτήρια της ομάδας.

Με μαύρα περιβραχιόνια στο ματς με την Αγγλία

Απόλυτα σοκαρισμένοι και οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής Ομάδας και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς που βρίσκονται στο Λονδίνο για τον αγώνα της «γαλανόλευκης» ομάδας με την Αγγλία το βράδυ της Πέμπτης (10/10, 21:45) για την 3η αγωνιστική του Nations League. Ο Μπάλντοκ άλλωστε, ήταν ενεργό μέλος της Εθνικής την τελευταία διετία και αν δεν αντιμετώπιζε τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε απ’ τον Μάρτη κι έπειτα, μέχρι την επιστροφή του στα ματς των «πράσινων», πιθανότατα θα βρισκόταν μαζί με την ελληνική ομάδα στο Λονδίνο.

Οι παίκτες της Εθνικής θα αγωνιστούν στο ματς με την Αγγλία φορώντας μαύρα περιβραχιόνια, ενώ την ερχόμενη Κυριακή (13/10), στο εντός έδρας παιχνίδι με την Ιρλανδία, θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού.

Ο Έλληνας παππούς

Γεννημένος στις 9 Μαρτίου 1993 στο Μπάκινγχαμ, ο Μπάλντοκ ήταν βασικός στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την περασμένη Κυριακή και είχε μάλιστα καλή απόδοση έως το 75΄ που τον αντικατέστησε ο Κώτσιρας.

Ο ποδοσφαιριστής είχε καριέρα στο αγγλικό ποδόσφαιρο παίζοντας για τις Μίλτον Κέινς Ντονς, Νορθάμπτον, Τάμγουορθ, Όξφορντ Γιουνάιτεντ και Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.

Τον περασμένο Μάιο αποκτήθηκε από τον Παναθηναϊκό, ενώ λόγω του Έλληνα παππού του φόρεσε τη φανέλα με το εθνόσημο 12 φορές.

Στις τελευταίες κλήσεις της Εθνικής ο Γιοβάνοβιτς δεν τον είχε συμπεριλάβει στην αποστολή για τον αγώνα της Πέμπτης με την Αγγλία.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό