33.6 C
Athens
Δευτέρα, 1 Ιουλίου, 2024

Σοκ στην Χαλκιδική με τον θάνατο 13χρονης από κεραυνό – «Δεν το χωρά ανθρώπινος νους»

Ειδήσεις Ελλάδα

Σε σοκ βρίσκεται η τοπική κοινωνία της Κασσάνδρας Χαλκιδικής με τον τραγικό θάνατο που βρήκε ένα 13χρονο κορίτσι η οποία χτυπήθηκε από κεραυνό σε παραλία.

Το νεαρό κορίτσι πήγε με τους γονείς της στην παραλία Ποσείδι, από τα Νέα Μουδανιά όπου διαμένουν, για να κάνουν μπάνιο όταν ξέσπασε μπουρίνι και ισχυρή βροχή. Οι γονείς και η ανήλικη κόρη τους έτρεξαν να προστατευθούν ωστόσο ένας κεραυνός χτύπησε το παιδί στο κεφάλι ενώ βρισκόταν στην αμμουδιά με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ακαριαία.

Η δήμαρχος Κασσάνδρας μιλώντας στο MEGA είπε ότι «Είναι ένα τραγικό συμβάν. Το συμβάν έγινε όταν ήρθε μια έντονη κεραυνική καταιγίδα. Το παιδί ήταν έξω από τη θάλασσα με τους γονείς του και ο κεραυνός έπεσε πάνω του. Ίσως να φορούσε κάτι μεταλλικό πάνω του και να τράβηξε τον κεραυνό. Είναι τραγικό, δεν υπάρχουν λόγια. Οι γονείς του κοριτσιού είναι χαμένοι, σε άθλια κατάσταση». Η ίδια μάλιστα δήλωσε συγκλονισμένη από το περιστατικό.

«Δεν το χωρά ο ανθρώπινος νους»

«Οι γονείς με το κοριτσάκι είχαν ξεκινήσει από τα Μουδανιά, γιατί το κοριτσάκι ήθελε να κάνει μπάνιο. Όταν χτυπήθηκε οι διασώστες προσπαθούσαν επί μια ώρα με ΚΑΡΠΑ, με ό,τι μπορείτε να φανταστείτε. Το ΕΚΑΒ και οι γιατροί στο Κέντρο Υγείας έκαναν υπεράνθρωπες προσπάθειες να επαναφέρουν το παιδί. Δεν το χωρά ο ανθρώπινος νους».

Όπως αναφέρει η κ. Χαλκιά, η οικογένεια έχει άλλα δύο παιδιά, τα οποία βρίσκονται στην κατασκήνωση, ενώ, όπως αναφέρει, οι γιατροί ήταν έντονα φορτισμένοι από την τραγωδία, αφού έκαναν ό,τι μπορούσαν για να κρατήσουν στη ζωή το 13χρονο κοριτσάκι.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η μητέρα του κοριτσιού που έχασε τη ζωή του έχει τραυματιστεί ελαφρά, ωστόσο δεν διατρέχει κάποιον κίνδυνο.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό