31.9 C
Athens
Παρασκευή, 21 Ιουνίου, 2024

Σοκ στην Πάτρα: Η οχιά τσίμπησε 2 φορές τον 50χρονο

Ειδήσεις Ελλάδα

Εκτός κινδύνου νοσηλεύεται ο 50χρονος από την Πάτρα ο οποίος δέχτηκε επίθεση από οχιά την ώρα που πήγε να φορέσει το παπούτσι του για να πάει στη δουλειά.

Όπως αναφέρει το Mega, περιγράφοντας το περιστατικό, ο ίδιος βγήκε από το σπίτι όπου διαμένει το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης για να αλλάξει ζευγάρι παπούτσια και να πάει στη δουλειά του. Όμως μέσα στις γαλότσες είχε τρυπώσει μια οχιά και είχε κουλουριαστεί στο μπροστινό μέρος με αποτέλεσμα εκείνος να μην την αντιληφθεί.

«Ήταν μέσα στο παπούτσι. Πήγα να βγάλω τα παλιά, να φορέσω της δουλειάς. Εκείνη την ώρα πόνεσα λίγο, δεν το κατάλαβα ότι ήταν φίδι στην αρχή, μετά το κατάλαβα» είπε ο 50χρονος, και πρόσθεσε «με τσίμπησε δύο φορές, ξαναμπήκε στο παπούτσι. Μικρή ήταν. Μετά έχασα τις αισθήσεις μου, δεν κατάλαβα τι έγινε».

Διπλό δάγκωμα

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο 50χρονος έκανε πίσω όταν τον δάγκωσε η οχιά και τότε το φίδι βγήκε από το παπούτσι και τον δάγκωσε ξανά. Τότε, φώναξε τον γείτονά του να τον βοηθήσει. Όμως το δηλητήριο της οχιάς είχε αρχίσει ήδη να επιδρά στον οργανισμό του.

«Πήγα, τον βρήκα εγώ. Ήταν ήδη λιπόθυμος. Ήταν κάτω, μπρούμυτα. Ημιλιπόθυμος, έβγαζε σάλια από το στόμα, με το ζόρι μου μίλαγε» είπε φίλος του 50χρονου.

Ταυτόχρονα, από την πτώση χτύπησε στο κεφάλι με αποτέλεσμα να υποστεί αιμορραγικό σοκ. Τότε ο φίλος του με άλλους δυο άνδρες κινητοποιήθηκαν και τον μετέφεραν στο νοσοκομείο προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Οι γιατροί στο κέντρο υγείας όπου μεταφέρθηκε πρώτα έκριναν ότι ήταν επείγουσα η μεταφορά του στο γενικό Νοσοκομείο προκειμένου να του χορηγηθεί αντιοφικός ιός. Ευτυχώς, με την άμεση επέμβαση των θεράποντων ιατρών, ο 50χρονος ξεπέρασε τον κίνδυνο.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό