27.4 C
Athens
Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024

ΣΟΚ στην Μπαρτσελόνα! Ο Τερ Στέγκεν πιθανό να χάσει όλη την χρονιά

Ειδήσεις Ελλάδα

Σοκ στις τάξεις της Μπαρτσελόνα με τα νεότερα για την κατάσταση του Μαρκ-Αντρέ Τερ Στέγκεν. Ο τερματοφύλακας της Βαρκελώνης αποκόμισε τραυματισμό στο γόνατο που μπορεί να τον αφήσει εκτός γηπέδων ακόμα και για ένα έτος, κατά την διάρκεια του ματς των Καταλανών με την Βιγιαρεάλ.

Ο Γερμανός τερματοφύλακας, επιχείρησε να κάνει μία έξοδο, λίγο πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου της εν λόγω αναμέτρησης, με αποτέλεσμα πέφτει στο χορτάρι άτσαλα. Αργότερα, ένιωσε ενοχλήσεις και αντικαταστάθηκε, αλλά μετά το τέλος της αναμέτρησης, οι πρώτες ενδείξεις έδειξαν πως πρόκειται για τραυματισμό πρόσθιου χιαστού συνδέσμου. Δυστυχώς για τον γκολκίπερ των «Μπλαουγκράνα», λέγεται πως θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον 9 μήνες, ενώ δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να μείνει εκτός αγωνιστικού χώρου για ένα έτος.

Tο επόμενο ματς της Μπαρτσελόνα είναι την Τετάρτη (25/09), απέναντι στην Χετάφε, για την 7η αγωνιστική, ενώ για την 8η θα παίξει κόντρα στην Οσασούνα (28/09). Στις 1 Οκτωβρίου θα αναμετρηθεί με την Γιούνγκ Μπόιζ, για τις ανάγκες του Champions League.

Για την ιστορία, η Μπάρτσα αντιμετώπισε την Πέμπτη (19/09) την Μονακό για την πρεμιέρα του «νέου» Champions League και ο «θρύλος» του παγκόσμιου μπάσκετ, αλλά και των σπορ, Μάικλ Τζόρνταν, εθεάθη στο Μόντε Κάρλο για την μεγάλη αναμέτρηση δύο «γιγάντων» του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Αξίζει να αναφερθεί πως ο «MJ», ήταν από τους… πρώτους που είδαν το πανέμορφο γκολ του Λαμίν Γιαμάλ της Μπαρτσελόνα, ο οποίος ισοφάρισε το παιχνίδι σε 1-1. Παράλληλα, οξύμωρο είναι το γεγονός πως ο Αμερικανός «μύθος» του μπάσκετ, έχει μετοχές στην Παρί Σεν Ζερμέν και παρακολουθεί αγώνα μίας εκ των μεγαλύτερων αντιπάλων των Παριζιάνων στην Ligue 1.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό