26.5 C
Athens
Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024

Σοκ στην Ιταλία: Υπάλληλος γέννησε εν πλω

Ειδήσεις Ελλάδα

Για δολοφονία εκ προθέσεως κατηγορείται από την ιταλική δικαιοσύνη, η εικοσιοκτάχρονη Φιλιππινέζα, το νεογέννητο παιδί της οποίας βρέθηκε νεκρό στο κρουαζιερόπλοιο Silver Whisper ενώ έπλεε στ’ ανοικτά της Τοσκάνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα, η οποία εργαζόταν στις κουζίνες του πλοίου, φέρεται να προκάλεσε τον θάνατο του βρέφους εξαιτίας της εγκληματικής αμέλειας που έδειξε κατά τις δυο μόλις ημέρες της ζωής του.

Το πτώμα του άτυχου μωρού βρέθηκε στο κρεβάτι της μητέρας του, μέσα σε καμπίνα που μοιραζόταν με άλλους εργαζόμενους. Τις επόμενες ώρες ιατροδικαστής πρόκειται να πραγματοποιήσει τη νεκροψία.

Πριν από λίγο, η γυναίκα πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο στο οποίο την είχαν συνοδεύσει οι καραμπινιέροι και μεταφέρθηκε στις φυλακές τις Φλωρεντίας.

Η φερόμενη ως παιδοκτόνος εργαζόταν στο πλοίο Silver Whisper, με σημαία από τις Μπαχάμες και, σύμφωνα με την εφημερίδα La Stampa, δολοφόνησε το δύο μόλις ημερών παιδί της, το οποίο γέννησε εν πλω, χωρίς να έχει αποκαλύψει σε κανέναν ότι κυοφορούσε.

Όπως γράφει ο Τύπος, έκρυψε το πτώμα του άτυχου βρέφους μέσα στην καμπίνα που μοιραζόταν με άλλους συναδέλφους της.

Οι καραμπινιέροι ειδοποιήθηκαν από εργαζόμενους στο κρουαζιερόπλοιο, όταν αυτό βρισκόταν στα ανοικτά της Τοσκάνης.

Έσπευσαν, με ταχύπλοο και διαπίστωσαν ότι η γυναίκα ήταν σε σύγχυση, εντόπισαν το πτώμα του νεογέννητου και περισυνέλεξαν αποδεικτικά στοιχεία.

Η παιδοκτόνος βρίσκεται σε νοσοκομείο του Γκροσέτο, υπό περιορισμό, και στο μεταξύ το πλοίο σάλπαρε από την Τοσκάνη για να συνεχίσει το προγραμματισμένο ταξίδι του.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό