27.3 C
Athens
Κυριακή, 30 Ιουνίου, 2024

Σοκ: Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο παλαίμαχος παίκτης των Σέλτικ, Μπορντό και Σεντ Ετιέν, Λαντρί Ενγκουεμό

Ειδήσεις Ελλάδα

Μεγάλη θλίψη στο χώρο του ποδοσφαίρου, με την είδηση του θανάτου, του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Λαντρί Ενγκουεμό, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, μετά από θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα, μόλις στα 38 του χρόνια.

Ο παλαίμαχος αμυντικός μέσος, καταγόταν από το Καμερούν και ήταν εκ των κορυφαίων της εθνικής του ομάδας εμφανιζόμενος μάλιστα και σε 41 ματς με το εθνόσημο στο στήθος. Ο Καμερουνέζος είχε να επιδείξει μια θαυμάσια ποδοσφαιρική πορεία και καριέρα όντας βασικός και με προσφορά στην ομάδα της Σέλτικ της Μπορντό αλλά και της Σεντ Ετιέν.

Η αγάπη του για τον χώρο του ποδοσφαίρου ήταν τόσο μεγάλη που όταν και αποσύρθηκε από την ενεργό δράση στα 35 του χρόνια, έκτοτε εργαζόταν στα τμήματα υποδομής της Νανσί, με το τραγικό γεγονός του θανάτου του να συμβαίνει την Πέμπτη (27/6) στην περιοχή Ενγκομό του Καμερούν, και την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας να επιβεβαιώνει τον χαμό του μέσω ανακοίνωσης και να τονίζει μεταξύ άλλων:

“Ο Ενγκουεμό που ήταν παίκτης κλειδί για την εθνική ομάδα του Καμερούν από το 2006 μέχρι το 2014 και πρώην παίκτης της Μπορντό, θα μείνει στη μνήμη όλων για την προσφορά του στο ποδόσφαιρο.

Η ομοσπονδία του Καμερούν εκφράζει τα βαθιά της συλλυπητήρια στην οικογένειά του, στους φίλους του και σε ολόκληρη την ποδοσφαιρική κοινότητα”.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό