20.2 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

ΣΟΚ με τον Νικ Καλάθη – Μετέβη στο νοσοκομείο λόγω κάκωσης στα πλευρά

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Νικ Καλάθης εισήχθη στο νοσοκομείο λίγο μετά την ολοκλήρωση της δεύτερης αναμέτρησης της Εθνικής Ελλάδας, στο πλαίσιο του τουρνουά μπάσκετ των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού. Η σχετική ανακοίνωση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης γνωστοποίησε πως λίγο μετά την λήξη του παιχνιδιού απέναντι στην Ισπανία, ο Έλληνας γκαρντ οδηγήθηκε σε γαλλικό νοσοκομείο.

Οι έντονοι πόνοι στα δεξιά πλευρά, μετά από αγκωνιά που δέχθηκε κατά την διάρκεια του ματς στην Λιλ, φαίνεται να μην ήταν υποφερτοί για τον Νικ Καλάθη. Ωστόσο, ο παίκτης της Μονακό υποβλήθηκε σε ακτινογραφία και υπέρηχο. Τα αποτελέσματα ήταν ενθαρρυντικά, καθώς δεν υπήρχε δείγμα κατάγματος.

Ο διεθνής γκαρντ ταλαιπωρείται από κάκωση στα μαλακά μόρια ενδιάμεσα στα τελευταία πλευρά όμως. Έτσι, του χορηγήθηκε παυσίπονη αγωγή. Η ΕΟΚ ενημέρωσε πως ο Καλάθης θα παρακολουθείται στενά από γιατρούς, χωρίς να γνωστοποιεί τον μέλλον του μπασκετμπολίστα στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ για τον Νικ Καλάθη:

«Ο Νικ Καλάθης οδηγήθηκε στο νοσοκομείο μετά τη λήξη του αγώνα με την Ισπανία, λόγω έντονου πόντου στα δεξιά πλευρά, μετά από αγκωνιά που δέχτηκε στη διάρκεια του αγώνα.

Ο παρακλινικός έλεγχος που έγινε, με ακτινογραφία και υπέρηχο, ήταν αρνητικός για εμφανή εστία κατάγματος και έδειξε κάκωση στα μαλακά μόρια και ενδιάμεσα στα τελευταία πλευρά.

Ο Καλάθης ακολουθεί ήδη παυσίπονη αγωγή και είναι υπό ιατρική παρακολούθηση».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό