35.2 C
Athens
Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024

Σοκ με συμβόλαιο θανάτου στο Ρέθυμνο: Σχεδίαζαν να «τσιμεντώσουν» τα θύματα

Ειδήσεις Ελλάδα

Σοκ προκαλεί μια υπόθεση βγαλμένη από ταινία στο Ρέθυμνο της Κρήτης, καθώς ένας επιχειρηματίας φέρεται να προσέλαβε έναν υπάλληλό του για να σκοτώσει τον Ισραηλινό συνέταιρό του και την εν διαστάσει σύζυγό του και μητέρα των δύο παιδιών του και στη συνέχεια να «τσιμεντώσει» τα πτώματά τους.

Για την υπόθεση συνελήφθησαν ο 41χρονος επιχειρηματίας, καθώς επίσης ένας κουμπάρος του και ένας κοινός φίλος τους, οι οποίοι φέρονται να είχαν συμφωνήσει και σχεδιάσει από κοινού να σκοτώσουν σε διαφορετικό χρόνο τον Ισραηλινό επιχειρηματία και την 39χρονη μητέρα και να σκηνοθετήσουν την εσκεμμένη φυγή τους.

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του CretaLive, ως φυσικό αυτουργό στο δολοφονικό σχέδιο τους φέρονται να είχαν «στρατολογήσει» έναν 24χρονο Παλαιστίνιο, ο οποίος εργαζόταν για το ζευγάρι και τον Ισραηλινό, με δέλεαρ χρήματα και τη φυγάδευση της οικογένειας του από την εμπόλεμη Γάζα.

Οι συλληφθέντες αρνούνται κατηγορηματικά κάθε περιγραφή και καταγγελία στις καταθέσεις, ωστόσο, όπως φαίνεται αυτά τα άτομα δεν έχουν καμία ηθική αναστολή και φραγμό. Ναρκωτικά, καλάσνικοφ, συμβόλαια θανάτου, εκτελέσεις, μυστικές συναντήσεις, κρυφές ηχογραφήσεις, μπαζώματα και εξαφάνιση πτωμάτων με οξύ.

Το πρόσωπο-κλειδί στην υπόθεση θρίλερ που ερευνάται ενδελεχώς είναι ο 24χρονος Παλαιστίνιος και ο ρόλος που τελικά διαδραμάτισε. Ο νεαρός αλλοδαπός που εμφανίζεται να προσεγγίστηκε από τον 41χρονο κρητικό σύζυγο και δύο ακόμα κρητικούς, φίλους του πρώτου, ισχυρίζεται ότι αρχικώς το σχέδιο ήταν η δολοφονία του Ισραηλινού, ενώ πολύ γρήγορα τέθηκε στο κάδρο και η 39χρονη μητέρα.

Ο 24χρονος Παλαιστίνιος υποστηρίζει ότι στριμώχτηκε άγρια από τους τρεις και πολύ γρήγορα συνειδητοποίησε ότι δεν αστειεύονταν με τα όσα του πρότειναν. Εμφανίζεται, μάλιστα, σχεδόν βέβαιος ότι στην υπόθεση θα υπήρχε και τρίτο πτώμα, καθώς ο ίδιος φοβόταν για τη ζωή του.

Πώς ο 24χρονος «έσωσε» τα θύματα

Όπως αναφέρει το CretaLive, ο 24χρονος, αντιλαμβανόμενος τον κίνδυνο που διέτρεχαν τα δύο εν δυνάμει θύματα, αποφάσισε να τους προειδοποιήσει, συνειδητοποιώντας ότι ακόμα και αν αυτός αρνούνταν, θα στρατολογούσαν κάποιον άλλον να τους σκοτώσει.

Έτσι, ο 24χρονος Παλαιστίνιος έσωσε τον Ισραηλινό συνέταιρο και την 39χρονη μητέρα. Του τηλεφώνησε και συναντήθηκαν στο Ηράκλειο, προκειμένου να του αποκαλύψει τα σχέδια των τριών, ωστόσο εκείνος δεν τον πίστεψε. Στη συνέχεια, αγόρασαν ένα μαγνητοφωνάκι για να τους ηχογραφήσει κρυφά.

Στο μεταξύ ο Ισραηλινός ειδοποίησε με διακριτικό τρόπο την 39χρονη, ενημερώνοντάς την ότι είναι ζήτημα ζωής και θανάτου, και λίγες ώρες αργότερα αρχίζει να ξετυλίγεται το κουβάρι σε ξενοδοχείο στο Ρέθυμνο όπου καταφθάνει και ο 24χρονος Παλαιστίνιος με κάποιες ηχογραφημένες συνομιλίες.

Η υπόθεση πλέον έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης, αναμένοντας την ποινική αντιμετώπιση των τριών κατηγορουμένων.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό