22.1 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

ΣΟΚ! Εκτός και ο Νίκολα Μιλουτίνοφ – Πόσο καιρό θα πάρει η επιστροφή του

Ειδήσεις Ελλάδα

Νοκ-άουτ ο Νίκολα Μιλουτίνοφ για τον Ολυμπιακό! Ο Σέρβος σέντερ δεν θα μπορεί να συμβάλει στο πλάνο του Γιώργου Μπαρτζώκα για τις επόμενες τέσσερις με έξι εβδομάδες, καθώς ταλαιπωρείται από διάστρεμμα δεύτερου βαθμού στον αριστερό αστράγαλο.

Ο 29χρονος «χάλκινος» Ολυμπιονίκης με τους «Πλάβι» υποβλήθηκε σε εξετάσεις, καθώς γύρισε τον αριστερό του αστράγαλο στην «ερυθρόλευκη» προπόνηση της Δευτέρας (09/09). Ωστόσο, τα αποτελέσματα δεν ήταν… ενθαρρυντικά, δείχνοντας πως υπέστη διάστρεμμα β’ βαθμού. Το πλάνο για τον Μιλουτίνοφ πλέον εμπεριέχει πρόγραμμα αποθεραπείας.

Η χρονική περιόδους που σημειώνεται αυτό το πλήγμα είναι πολύ κακή για τους Πειραιώτες, με τον Μουστάφα Φαλ να παραμένει επίσης εκτός δράση, χωρίς να έχει επανέλθει από τον δικό του τραυματισμό. Για την ιστορία, ο Γάλλος σέντερ είχε υποστεί κάταγμα στο αριστερό πόδι λίγο πριν την ολοκλήρωση της περσινής σεζόν.

Ο Μόουζες Ράιτ και ο Φίλιπ Πετρούσεφ αποτελούν τους δύο μοναδικούς παίκτες που μπορούν να συνεισφέρουν στην θέση «5», με το Super Cup της Ρόδου να πλησιάζει (28-29/09). Το σύνολο του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι συνηθισμένο στα… ευτράπελα, καθώς την προηγούμενη χρονιά είχε χάσει ξανά τον Νίκολα Μιλουτίνοφ για διάστημα 2.5 μηνών. Ο Σέρβος αντιμετώπιζε κάταγμα στο 5ο μετατάρσιο του δεξιού ποδιού.

Ο 29χρονος ψηλός αγωνίστηκε σε 27 παιχνίδια της Euroleague την σεζόν 2023/24. Σκόραρε 7.8 πόντους και μάζεψε 5.6 ριμπάουντ, σε 18 λεπτά συμμετοχής ανά μέσο όρο.

Αναλυτικά τα παιχνίδια που θα χάσει ο Νίκολα Μιλουτίοφ:

Ολυμπιακός – Περιστέρι (28 Σεπτεμβρίου – Super Cup)Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός AKTOR/Άρης (29 Σεπτεμβρίου – Super Cup)Φενέρμπαχτσε – Ολυμπιακός (4 Οκτωβρίου – 1η αγωνιστική EuroLeague)Λαύριο – Ολυμπιακός (5 ή 6 Οκτωβρίου – 1η αγωνιστική Stoiximan GBL)Ολυμπιακός – Ζάλγκιρις (11 Οκτωβρίου – 2η αγωνιστική EuroLeague)Ολυμπιακός – Άρης (12 ή 13 Οκτωβρίου – 2η αγωνιστική Stoiximan GBL)Ολυμπιακός – Αρμάνι Μιλάνο (15 Οκτωβρίου – 3η αγωνιστική EuroLeague)Αναντολού Εφές – Ολυμπιακός (18 Οκτωβρίου – 4η αγωνιστική EuroLeague)Καρδίτσα – Ολυμπιακός (20 Οκτωβρίου – 3η αγωνιστική Stoiximan GBL)

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό