25.2 C
Athens
Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου, 2024

Σοκαριστικό τροχαίο στην Αργολίδα: Ένας νεκρός και 3 τραυματίες

Ειδήσεις Ελλάδα

Ένα σοκαριστικό τροχαίο σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 11 Οκτωβρίου στην παραλιακή Ναυπλίου – Νέας Κίου στην Αργολίδα με αποτέλεσμα ένας άνθρωπος να βρει τραγικό θάνατο και τρεις ακόμη να τραυματιστούν.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του argolikeseidhseis, στο τροχαίο εμπλέκονται τρία αυτοκίνητα και στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, η πυροσβεστική για τον απεγκλωβισμό των θυμάτων και η αστυνομία.

Από τη σύγκρουση, δυστυχώς, ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του, ενώ άλλοι τρεις τραυματίστηκαν σοβαρά και μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο του Ναυπλίου.

Οι Αρχές διαεξάγουν έρευνα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε η τραγωδία.

Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ για τη μεταφορά των τραυματιών στο νοσοκομείο.

Οι εικόνες από το σημείο του δυστυχήματος είναι αποκαλυπτικές για τη βία της σύγκρουσης. Οι αρχές προσπαθούν να διαλευκάνουν τα αίτια του τραγικού συμβάντος.

Εύβοια: Τροχαίο με έναν νεκρό και 8 τραυματίες

Ακόμη μια φορά βάφτηκε με αίμα η άσφαλτος στον Αλμυροπόταμο Ευβοίας, μετά από τη σφοδρή σύγκρουση τριών οχημάτων, με τον τραγικό απολογισμό ενός νεκρού και 8 τραυματιών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Evia Thema, το μεσημέρι της Παρασκευής 11 Οκτωβρίου, λίγο μετά τις 15:00, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες ένα ΙΧ αγροτικό όχημα, στο οποίο επέβαιναν έξι άτομα, συγκρούστηκε με έτερο ΙΧ επιβατικό όχημα μετωπικά στο οποίο επέβαιναν τέσσερα άτομα καθώς και ένα τρίτο επιβατικό όχημα με τρέιλερ.

Αποτέλεσμα του σφοδρού τροχαίου ήταν ο θάνατος ενός εκ των επιβατών του πρώτου οχήματος, ενώ οι υπόλοιποι επιβαίνοντες του ίδιου οχήματος τραυματίστηκαν. Από το δεύτερο όχημα τραυματίστηκαν οι δύο από τους τέσσερεις επιβάτες.

Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής, καθώς και περιπολικό της Αστυνομίας και δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.

Οι τραυματίες μεταξύ των οποίων και τρία παιδιά μεταφέρονται στο Νοσοκομείο Χαλκίδας.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό