26.9 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Σοκαριστικό βίντεο με την παράσυρση μητέρας και παιδιού στη Θεσσαλονίκη

Ειδήσεις Ελλάδα

Ένα σοκαριστικό βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή που μια μητέρα με το 14 μηνών αγοράκι της που βρίσκεται στο καρότσι παρασέρνονται σε διάβαση από διερχόμενο αυτοκίνητο στα Πεύκα της Θεσσαλονίκης.

Το περιστατικό συνέβη λίγο μετά την 1 ώρα το μεσημέρι της Πέμπτης 29 Μαΐου στη Λεωφόρο Παπανικολάου, όταν η μητέρα επιχειρεί να διασχίσει τον δρόμο όπου στην άλλη άκρη την περιμένει ο σύζυγός της. Η νεαρή γυναίκα κοιτάει από την αριστερή πλευρά ώστε να μην έρχεται κάποιο αυτοκίνητο και μόλις βεβαιώνεται πως δεν περνά κανένα όχημα, τότε επιχειρεί να περάσει τη διάβαση.

Ξαφνικά σταματάει σοκαρισμένη και τότε έρχεται με ταχύτητα ένα κόκκινο αυτοκίνητο και την παρασέρνει μαζί με το καρότσι. Όπως ισχυρίστηκε ο οδηγός δεν είδε τη γυναίκα και το καρότσι.

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις του ΕΚΑΒ και της Τροχαίας και στη συνέχεια μητέρα και παιδί μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, το ανήλικο παιδί έχει τραυματιστεί στο κεφάλι και η μητέρα στον ώμο. Οι τραυματισμοί τους σύμφωνα με την πρώτη εικόνα των θεραπόντων ιατρών, δεν φαίνονται να είναι σοβαροί, αλλά παρ’ όλα αυτά προληπτικά συνεχίζουν να υποβάλλονται σε εξετάσεις προκειμένου να σχηματίσουν οι γιατροί την καλύτερη δυνατή εικόνα.

Έρευνα για τα ακριβή αίτια του ατυχήματος διενεργεί το ανακριτικό τμήμα της Τροχαίας.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό