16.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Σοκαριστικό βίντεο από την Τουρκία: Άντρας στο μετρό απειλεί γυναίκες με μαχαίρι ()

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο δράστης που συνελήφθη έγινε έξω φρενών όταν μία γυναίκα δεν φορούσε τη μάσκα της σωστά και παραδέχθηκε πως… ξέφυγε λίγο.

Τον γύρο του κόσμου κάνει ένα βίντεο από το μετρό της Τουρκίας, το οποίο απεικονίζει έναν άντρα να κρατάει ένα μεγάλο μαχαίρι και να απειλεί γυναίκες.

Ο άνδρας εισέβαλε στο μετρό της Κωνσταντινούπολης σπέρνοντας τον τρόμο όπως ήταν φυσικό. Ένας επιβάτης, τραβάει προσεκτικά το βίντεο και καταγράφει τον δράστη, ο οποίος είναι σεσημασμένος και λίγο αργότερα συνελήφθη.

Τα τουρκικά media κάνουν λόγο για τον Εμρά Γιλμάζ, ο οποίος φαίνεται αρχικά να διαπληκτίζεται με μια γυναίκα ενώ όταν εμφανίζεται μια δεύτερη για να τον απωθήσει, αρχίζει να της φωνάζει και να απειλεί ότι «θα την κόψει στο πρόσωπο».

Οι αρχές τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν και κατηγορείται για απειλή και χρήση όπλου, απόπειρα τραυματισμού και πρόκληση φόνου αλλά και πανικού σε δημόσιο χώρο.

Τον συγκεκριμένο άντρα τον βαραίνουν 20 ποινικά αδικήματα.

Ο Εμρά Γιλμάζ ανέφερε στις αρχές πως δεν σκόπευε να σκοτώσει τις γυναίκες αλλά έγινε έξω φρενών όταν η μία από αυτές δεν φορούσε τη μάσκα της σωστά. Όταν αυτή του απάντησε πως έχει τραυματιστεί και δεν μπορεί να τη στηρίξει στη μύτη της, τότε ο ίδιος παραδέχθηκε πως… ξέφυγε λίγο.

#SonDakika: Metroda bir kadını elinde bıçakla tehdit eden Emrah Yılmaz, “Silahla tehdit”, “Basit yaralamaya teşebbüs” ve “Halk arasında korku ve panik yaratmak amacıyla tehdit” suçlarından tutuklandı#EmrahYılmazTutuklansın

🔞 (Küfür İçerir) pic.twitter.com/npBoIy7tLh

— 23 DERECE (@yirmiucderece) November 25, 2021

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό