27.5 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Σοκαριστική αποκάλυψη Μπερικόπουλου: «Παπάς παρενόχλησε την αδερφή μου στην κηδεία του πατέρα μου»

Ειδήσεις Ελλάδα

Σε μια απίστευτη εξομολόγηση προχώρησε ο Κώστας Μπερικόπουλος στην εκπομπή της Αθηναΐδας Νέγκα «Καλύτερα Αργά». Ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε πως ένας παπάς που είχε πάει στο σπίτι της οικογένειας για την κηδεία του πατέρα του παρενόχλησε σεξουαλικά την αδερφή του!

Μιλώντας για το #Metoo και τις αλλαγές που έχει φέρει είπε χαρακτηριστικά:

«Αυτό που συμβαίνει και με κάνει να είμαι λίγο πιο προσεκτικός έχει να κάνει με τη συναναστροφή με κάποιους ανθρώπους ειδικά τώρα που διδάσκω. Εγώ είμαι πολύ διαχυτικός με τους ανθρώπους και τώρα προειδοποιώ ότι θα πιάσω πχ το χέρι. Δεν με έχουν παρενοχλήσει ποτέ. Έχει τύχει όμως σε δικούς μου ανθρώπους να συμβεί. Συνέβη κάτι στην αδερφή μου από πρόσωπο υπεράνω υποψίας. Ήταν μεγάλη, 30 χρονών, όχι παιδί. Μου το είπε και το πρώτο πράγμα που είπα είναι ”μήπως έκανες λάθος;”. Και βέβαια την πίστεψα, πολύ γρήγορα αποκαλύφθηκε το ποιόν αυτού του ανθρώπου. Ήταν παπάς, μπήκε στο σπίτι μας για την κηδεία του πατέρα μου».

Στη συνέχεια ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε και στον τρίτο κύκλο της τηλεοπτικής σειράς «Maestro» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη.

«Να σταθώ στο Μaestro, συζητούσαμε με συναδέλφους πότε θα μας ξανατύχει να βρεθούμε σε μια τόσο όμορφη παραγωγή και εννοώ τα πάντα. Το ξεκινάω από τον Χριστόφορο γιατί χρεώνεται και τη σύνθεση του συνεργείου και των ηθοποιών. Υπάρχει αυτός ο μύθος ότι περνάμε πάρα πολύ ωραία στα γυρίσματα αλλά υπάρχει πάρα πολλή δουλειά, δεν είναι χάι χούι.

Εγώ ένα θα σας πω, όταν με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι έγραψε και τον τρίτο κύκλο, άλλα 4 επεισόδια, τον πήρα πίσω τηλέφωνο και τον ευχαρίστησα προσωπικά. Έχει εξελίξει τόσο ωραία τον ρόλο μου.

Στην αρχή είπα ώπα γιατί ήξερα και κάτι άλλο για τον ρόλο που είπα γιατί δεν βγαίνει αλλά τελικά στον επόμενο κύκλο φαίνεται».

«Έχω μια δυσκολία να μάθω κείμενο. Το έχω στον υπολογιστή, κάνω διάφορες δουλειές και αποστηθίζω φράσεις. Έχω και χειρότερο, να παίζω παιχνίδια με μπάλες στον υπολογιστή και να λέω τα λόγια μου. Στο αυτοκίνητο όταν με βλέπουν σταυροκοπιούνται όταν το κάνω.

Διαβάζω το κείμενο και αρχίζει να επηρεάζει κάποια κέντρα δικά μου, το αντιλαμβάνομαι κάπως. Αυτός είναι ο τρόπος της δουλειάς μου. Πάω στο γύρισμα και μου λέει ο σκηνοθέτης κάτι άλλο!

Δεν με περιορίζει η σκηνοθεσία γιατί όταν σε περιορίζουν αυξάνονται τα στοιχήματά σου.

Είχα την τύχη από πολύ νέος να με δούνε, να με γνωρίσουν, δεν έδωσα πάρα πολλές ακροάσεις για να με πάρουν, το ένα έφερε το άλλο. Επίσης βρισκόμουν πάντα σε πολύ προστατευμένο περιβάλλον. Διαφωνίες είχαμε αλλά να φτάσουμε στα άκρα ποτέ. Έχω επίσης ένα αλάνθαστο ένστικτο που με έχει προειδοποιήσει πολλές φορές και λέω όχι και να προλαβαίνω καταστάσεις».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό