26.2 C
Athens
Πέμπτη, 27 Ιουνίου, 2024

Σοκαριστική ανάρτηση Βίλντερς για τον Πακιστανό που έκαψαν ζωντανό – Σκληρές εικόνες

Ειδήσεις Ελλάδα

Σοκ προκαλεί μια ανάρτηση του Ολλανδού πολιτικού Γκέερτ Βίλντερς. Υπενθυμίζεται ότι ο Βίλντερς ηγείται του αντιμεταναστευτικού «Κόμματος για την Ελευθερία» (PVV) στην Ολλανδία.

«Άνδρας που κατηγορείται για βλασφημία κάηκε ζωντανός από Πακιστανούς μουσουλμάνους. Το Πασιστάν είναι μια μεσαιωνική, καθυστερημένη, τρομοκρατική χώρα», έγραψε ο Ολλανδός πολιτικός και παράλληλα ανέβασε το βίντεο με τις πολύ σκληρές εικόνες από την κτηνωδία.

Ένας Πακιστανός, που κατηγορήθηκε για βεβήλωση του Κορανίου, λιντσαρίστηκε μέχρι θανάτου την Πέμπτη (20/6) από όχλο που εισέβαλε σε αστυνομικό τμήμα της περιφέρειας Σουάτ και τον έβγαλε έξω.

Ακολούθως, οι δράστες πυρπόλησαν το πτώμα, όπως ανέφερε αξιωματούχος της αστυνομίας στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων (AFP).

«Το απόγευμα της Πέμπτης, κάτοικοι του Μαντιάν» στο βορειοανατολικό Πακιστάν, κοντά στα σύνορα με το Αφγανιστάν, «συνέλαβαν τον άνδρα, κατηγορώντας τον ότι έκαψε αντίτυπο του Κορανίου», ανέφερε στο AFP αξιωματούχος της αστυνομίας, διευκρινίζοντας πως ο κατηγορούμενος δεν ήταν ντόπιος.

«Αστυνομικοί παρενέβησαν και τον οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα», το οποίο όμως πολιορκήθηκε από εξαγριωμένο πλήθος. Αρκετοί άνδρες εισέβαλαν στο τμήμα και, παρότι αστυνομικοί πυροβόλησαν στον αέρα για να τους αποτρέψουν, έβγαλαν δια της βίας τον κατηγορούμενο και «τον λίντσαραν μέχρι θανάτου», συμπλήρωσε ο ίδιος. «Στη συνέχεια, έριξαν βενζίνη στο άψυχο σώμα του και έβαλαν φωτιά», αφηγήθηκε, υπό τον όρο να διατηρήσει την ανωνυμία του.

Προσοχή σκληρές εικόνες

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό